Morgen is het weer zo ver: het Red Light Jazz festival. Een van de leukste en mooiste muziekevenementen in het centrum van de stad. Een absolute aanrader voor iedere jazzliefhebber. Parkeer op loopafstand van de festivallocaties, in de goedkoopste parking van de binnenstad van Amsterdam.

Parking Centrum Oosterdok

Kom je met de auto naar Amsterdam en wil je een bezoek aan het Red Light Jazz muziekfestival? Parkeer dan op loopafstand van de  festivallocaties in de goedkoopste parking van het centrum van Amsterdam: Parking Centrum Oosterdok.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts €13. Rij je na 21:00 de parking in en voor 06:00 weer uit? Dan betaal je maar €1 per uur!

Meer informatie over de parkeertarieven.

Dit jaar telt Red Light Jazz 28 locaties, waaronder de prachtige SkyLounge in het Double Tree by Hilton Hotel. Dit jazzfestival is een jaarlijks terugkerend evenement dat in en rondom het Red Light District van Amsterdam wordt georganiseerd. In tal van bijzondere locaties worden concerten gegevens door bekende en onbekende jazzartiesten. Zo is er op zaterdagavond 4 juni een bijzonder concert van Verheij & Friends met Oscar Harris in de SkyLounge tijdens de speciale Red Light Jazz Rooftop-Session.

Meer informatie over SkyLounge Amsterdam.

Double Tree by Hilton