vrijdag 7 juni
zaterdag 8 juni
zondag 9 juni
Locaties
Bar Twentyseven
Bimhuis
Bulldog Hotel
Café De Hartjes
Café Del Mondo
Café ’t Mandje
Casablanca Café
Conservatorium van Amsterdam (Blue Note Zaal)
Cotton Club
Hofje van Wijs
Leger des Heils (Korpszaal)
OLOF’S
Paleis van de Weemoed
Proeflokaal ‘t Kelkje
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00
00:30
01:00
01:30
02:00
02:30
Wicked Jazz Sounds
19:00 - 21:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Vrij toegang

Wicked Jazz Sounds is uitgegroeid tot een instituut binnen de Nederlandse muziekwereld. Niet alleen door de fameuze wekelijkse clubnacht in de Amsterdamse Melkweg en haar residentie in TivoliVredenburg maar vooral als muzikaal platform. Naast optredens op alle grote festivals zoals het North Sea Jazz Festival, Lowlands en vele andere podia in binnen en buitenland organiseerde ze ook drie maal haar eigen Wicked Jazz Sounds Festival met zo’n 5000 bezoekers per editie. Je zou de muzikale familie ook kunnen kennen van haar radioshows op voorheen Radio 6 Soul en Jazz en nu Redlight Radio of van haar serie compilatie albums, twee bandalbums of de wekelijks geupdate Tip44 Spotify lijst met duizenden volgers. Het collectief is springlevend en constant bezig zichzelf te vernieuwen, een noodzakelijke eigenschap als je al sinds 2002 generatie op generatie weet te veroveren. Bij de live shows spelen de DJ’s samen met muzikanten een aanstekelijke dansvloer gerichte mix van funk, soul, hiphop, house, jazz en meer… Haar motto? Dance with a smile!

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 19.00 - 21.00

website: Bar Twentyseven

DJ Miss Brown & Emy Perez
21:00 - 02:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">21:00</div>

DJ Miss Brown is één van de beste allround dj’s van Nederland. Met haar vrolijke verschijning, brede kennis van muziek en gevoel voor publiek is zij de beste keuze om elk gelegenheid naar een ‘next level’ te brengen. Met grote regelmaat staat zij samen met live muzikanten zoals een zanger(es), percussionist, saxofonist en/of trompettist op het podium.

Onder de naam DJ Miss Brown, begon ze 19 jaar geleden met oude Soul &, Hip Hop/Jazz en R&B, later met Disco, Funk, Classics, 90’s en House. Ze draait nog steeds elk weekend als resident DJ bij veel clubs, privé feesten en hotels in (o.a.) Amsterdam. Ze produceert ook haar eigen funky tracks (binnenkort worden deze gereleased) onder haar eigen naam ‘Raphaella Brown’ door IAMM entertainment. (Foto door: Charline Goud)

Emy Perez is een getalenteerde zangeres en songwriter met al heel veel liedjes op haar naam. Mede dankzij haar stage presence, talent en krachtige stem heeft zij net een contract ondertekend bij Cloud 9 Music. Kortom, ze is nu nog te bewonderen in een kleine setting voordat ze alleen de grote zalen gaat vullen.

Speciaal voor Red Light Festival in Bar TwentySeven vormen zij wederom een duo om het beste neer te zetten voor een ‘Soulful & Sexy’ avondje uit.

djmissbrown.com

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 21.00 - 02.00

website: Bar Twentyseven

BvR FLAMENCO BIGBAND & CARLES BENAVENT
20:30 - 22:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bimhuis/">Bimhuis</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Staanplaats: €19

Zitplaats: €23

TICKETS

Deze 21-koppige bigband verbindt jazz met flamenco. Speciale gast: Carles Benavent, de veelgeroemde basgitarist uit het Paco de Lucía Sextet en Chick Corea’s Flamenco Heart.

De bas staat dit jaar centraal in het Red Light Jazz Festival dat ontstond op De Wallen en dat nu ook samenwerkt met het Conservatorium van Amsterdam en het BIMHUIS. Speciaal voor deze gelegenheid verwelkomt de BvR Flamenco Bigband een bijzondere gast: de Spaanse basgitarist Carles Benavent. Samen met de legendarische flamencogitarist Paco de Lucía en diens band ontwikkelde hij een nieuwe flamencotaal, die uitstekend aansloot bij de jazz en fusion van zijn tijd. Carles ging een bloeiende carrière tegemoet en werkte samen met o.a. Camarón de la Isla en Chick Corea.

De BvR Flamenco Big Band is een uniek fenomeen, een 21-koppig jazzensemble rond een flamenco-kern. De band werd opgericht door de Spaans-Nederlandse saxofonist Bernard van Rossum. Het ritmische spel van de traditionele flamenco tilt hij op een hoger niveau met zijn kleurrijke composities en orkestraties. De band werkte eerder samen met harmonicavirtuoos Antonio Serrano en zanger David de Jacoba, eveneens afkomstig uit de band van Paco de Lucía.

‘I heard some new territory that night. Modern, innovative, and highly skillful compositions that did not diminish in any way the soul of flamenco’ (Kenny Werner over de BvR Flamenco Big Band).

‘Van Rossum is erin geslaagd niet alleen een geluid, maar ook een idioom te smeden dat staat als een huis’ (Jazzenzo).

Locatie: Bimhuis
Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 20.30 - 22.30

website: Bimhuis

RAYN & LORIJN VON PIEKARTZ
21:00 - 23:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bulldog-hotel/">Bulldog Hotel</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">21:00</div>

Vrij toegang

Met een nieuwe album Back II Business, dat later dit jaar verschijnt, stapt Rayn in de toekomst waarbij hij voetstappen achterlaat van zijn debuutalbum A creation from the soul. Back II Business wordt wereldwijd, digitaal en fysiek, uitgebracht en bevat 10 nummers. Het is een mix van 70's / 80's groove en dance-muziek die worden samengesmolten tot één geheel en een solide basis vormen voor een nieuw verhaal, vol emoties.

Rayn's muziek is geïnspireerd door soul- en funklegendes, platen waar hij naar luisterde in zijn jeugd. Door deze inspiratie vond Rayn zijn groove en melodieën. Al zijn teksten zijn autobiografisch.

"Mensen zeggen dat ik old-school ben, maar ik geloof dat een album een volledig verhaal is dat je alleen zult begrijpen en voelen als je vanaf het begin tot het einde naar alle nummers luistert. Vooral wanneer de kunstenaar zijn eigen kunst schrijft en creëert. Dus druk op play en geniet van de rit!"

Rayn schreef zijn eigen songteksten, produceerde, bewerkte, programmeerde en arrangeerde alle tracks, één voor één, bijgestaan door een getalenteerd team. Rayn werkte met enkele van de beste internationale muzikanten in zijn netwerk, waaronder musici die meewerkten aan zijn eerste album. Een van hen is gitarist Lorijn von Piekartz, die samen met zijn broer Daniel een vaste speler is in het Bulldog Hotel. Lorrijn is ook bekend als de gitarist in de band van de Nederlandse zangeres MAAN. Lorijn is tevens de gitarist van de band van The Voice of Holland.

Locatie: Bulldog Hotel
Nieuwebrugsteeg 25, 1012 AG Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 21.00 - 23.00

website: Bulldog Hotel

Runny Margarita
20:30 - 23:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-de-hartjes/">Café De Hartjes</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Vrij toegang

De op Curaçao geboren Runny Margarita kwam op jonge leeftijd in de kerk in aanraking met muziek. In 1972 kwam hij naar Nederland. De multidisciplinaire kunstenaar stond daarna op verschillen podia in Nederland. Aanvankelijk met Salsa muziek maar recent heeft Runny de overstap gemaakt naar de Caribbean Jazz hetgeen hem zeer bevalt.

Als componist bracht Runny enkele jaren geleden in eigen beheer de CD Remigrashon uit met eigen nummers. Tijdens zijn optreden op vrijdag 1 juni in Café De Hartjes zal hij enkele van die eigen composities ten gehore brengen. Daarnaast bestaat het repertoire van Runny onder meer uit naar jazz getransformeerde Gospelnummers waar zijn publiek erg van geniet.

Locatie: Café De Hartjes
Nieuwebrugsteeg 25, 1012 AG Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 20.30 - 23.30

website: Café De Hartjes

Mosquito
20:00 - 00:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-del-mondo/">Café Del Mondo</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

Vrij toegang

Het geluid van Mosquito valt het beste te omschrijven als een combinatie van Funk, R&B, Reggae, Country en Latin Jazz, waarin de strakke harmonieuze samenzang van de bandleden centraal staat.

De Amsterdamse band werd in 2004 opgericht door zanger/gitarist Theo “Mosquito” Taihitu en drummer/zanger Albert “Buddy” la Fonteine. Na verschillende formatiewisselingen kreeg Mosquito in 2007 écht gestalte toen de missing link zich aandiende: de Venezolaanse metal bassist/zanger Jose Gregorio Rangel Abreu, bekend van de band LABERINTO. Door het samenvoegen van de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden, hun passie voor tequila en rum heeft Mosquito ondertussen een geheel eigen stijl en geluid ontwikkeld die menig feestganger, vaak eerst op het verkeerde been zet, en vervolgens altijd iedereen tot dansen verleidt.

Tijdens Red Light Jazz 2019 trakteert Mosquito het publiek op een muzikale reis die tot verbeelding spreekt, met opzwepende Caribische ritmes en hilarische maar soms ook hartverscheurende verhalen. Altijd met een knipoog en een geweldig gevoel voor humor.

Bezetting

 • Theo “Mosquito” Taihitu
 • Zang, gitaar
 • Albert “Buddy” la Fonteine
 • Zang, drums
 • Gregosaurius-rex Rangel
 • Zang, bas

Locatie: Café Del Mondo
Nieuwmarkt 28, 1012 CS Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 20.00 - 00.00

website: Café Del Mondo

Wim de Jong The Hammond Lounge Sound
17:00 - 19:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-%E2%80%99t-mandje/">Café ’t Mandje</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Wim de Jong heeft jarenlange ervaring als muzikant bij tal van gelegenheden. Het Hammond-geluid van zijn Roland FR-1x ademt vooral een lounge-sfeer, heeft hij gemerkt. ‘Een aangenaam geluid, dat zich voor een breed repertoire leent. Er mag meegezongen worden!

Line Up

 • Wim de Jong
 • Accordeon
 • Locatie: Café ‘t Mandje
  Zeedijk 63, 1012 AS Amsterdam

  Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 17.00 - 19.00

  website: Café ‘t Mandje

THE BURNIN’ BURRITOS
20:00 - 22:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/casablanca-cafe/">Casablanca Café</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

Vrij toegang

On the road to Mexico… Not your average gringos!

The Burnin’ Burritos spelen theatrale rootsmuziek uit de grensstreek tussen Mexico en de VS. Je hoort de allermooiste woestijnsongs, Mexicaanse dansliedjes, Tex-Mex, soundtracks van tv-series als Narcos en de ruige kant van de latin. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, filmisch, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor. De zon brandt. De hete woestijnwind geselt. De cantina, de cactus en de ratelslang zijn nooit ver weg...

The Burnin’ Burritos werken ook samen met de Amsterdamse dichter Ronald M. Offerman, wat gedenkwaardige optredens oplevert. Weltschmerz, gedichten en weemoedige rootsmuziek blijken bijzonder goed samen te gaan.

Bezetting

 • Juanito ‘Rattlesnake’ Gonzalez
 • Lead zang, sax
 • Francisco Gonzalez
 • Zang, sax
 • Thomas Rolff
 • Contrabas
 • Bartolo Gonzalez
 • Zang, gitaar
 • Adolfo ‘Speedy’ Gonzalez
 • Bas
 • Juan Gonzalez
 • Zang, percussie

Locatie: Café Casablanca
Zeedijk 26E, 1012 AZ Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 20.00 - 22.00

website: Café Casablanca

TIJS KLAASSEN QUINTET
16:00 - 17:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/conservatorium-van-amsterdam-%28blue-note-zaal%29/">Conservatorium van Amsterdam (Blue Note Zaal)</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">16:00</div>

Vrij toegang

Tijs Klaassen is een contrabassist en componist die is gevormd in de Amsterdamse jazzscene. In de laatste vier maanden van 2017 studeerde hij in Philadelphia en New York bij grootheden als Ron Carter, Ben Street en David Wong. Hoewel de lessen die Tijs tijdens zijn studie in Amerika leerde voor hem van enorm belang waren, realiseerde hij zich daar hoeveel waarde hij hecht aan zijn Europese afkomst.

Binnen zijn muziek streeft Tijs er daarom naar om de klankkleuren en concepten van grote Europese componisten uit de 20e eeuw op een natuurlijke manier te combineren met het samenspel van moderne jazzmuzikanten. Dit streven bracht hem tot het vormen van zijn eigen kwintet met gelijkgestemde muzikanten. De bandleden zijn niet alleen bij elkaar gebracht vanwege hun uitmuntende spel, maar ook vanwege het feit dat zij allen zelf componisten zijn. Elke muzikant benadert daardoor de stukken niet alleen als uitvoerder, maar ook als medeschrijver. Het eindresultaat is een constant evoluerende groepsklank die zowel refereert naar Europese klassieke muziek als naar de energie van de hedendaagse Amerikaanse jazzscene.

De leden van het Tijs Klaassen Kwintet behoren allen tot de nieuwe lichting Amsterdamse jazzmusici die zeer actief zijn binnen de Nederlandse jazzscene.

Bezetting

 • Tijs Klaassen
 • Contrabas & composities
 • Mo van der Does
 • Alt-sax
 • Matthias Van den Brande
 • Tenor sax
 • Floris Kappeyne
 • Piano
 • Wouter Kühne
 • Drums

Locatie: Conservatorium Hotel Amsterdam
Oosterdokskade 151, 1011 DL Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 16.00 - 17.00

website: Conservatorium Hotel Amsterdam

ART BOP CITY
17:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cotton-club/">Cotton Club</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij toegang

Al bij het horen van de eerste klanken springt deze krachtige Amsterdamse jazz-soul formatie direct in het oog en het oor. Art Bop City verenigt alles wat jazz zo aantrekkelijk maakt: meeslepend gezongen melodieën op het fundament van een groovy ritmesectie omlijst door een krachtige blazerssectie en aangevuld met opzwepende solo’s. Art Bop City speelt veel eigen werk van de hand van trompetist Bart Noorman en werk van o.a. Monk, H. Silver en Booker Little, alles in eigen originele arrangementen. Goede redenen waarom Art Bop City op het Red Light Jazz Festival 2019 staat voor twee concerten. De band bestaat uit zeven gedreven muzikanten, ieder met een eigen respectabele staat van dienst, die in de huidige samenstelling sinds begin 2018 samenwerken.

Bezetting

  Frontvrouw

 • Rivka Worms
 • Zang
 • Ritmesectie

 • Richard Lems
 • Drums
 • Rob IJsendijk
 • Bas
 • Hans Lammen
 • Piano
 • Blazerssectie

 • Robert Mollee
 • Saxen
 • Bart Noorman
 • Trompet en bugel
 • Fernand de Willigen
 • Trombone

#jazz#cool#swing#lustvoorhetoor

Locatie: Cotton Club
Nieuwmarkt 5-H, 1011 JP Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 17.00 - 20.00

website: Cotton Club

Amstel Big Band
20:30 - 23:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/hofje-van-wijs/">Hofje van Wijs</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Vrij toegang

De Amstel Big Band is een 18 koppig semiprofessioneel jazzorkest, komt uit Amsterdam en staat onder leiding van Sven Schuster. De specialisatie op eigen composities van Schuster heeft geleid tot een ongewoon levendig en fris geluid. En… Groovy Like Hell. Funk en latin, oriental en boogaloo. Aanstekelijk swingende eigentijdse jazz. Muziek waarop je niet stil kunt blijven zitten.

Onder Sven’s leiding is onlangs de tweede CD, featuring Andy Ninvalle - rap, uitgekomen, getiteld: Out Of Universe (verkrijgbaar op de website www.amstelbigband.nl en via iTunes).

In mei 2015 heeft de Amstel Big Band met Andy Ninvalle de eerste prijs gewonnen in de categorie 1e klasse van de Internationale Big Band Competitie op het Meer Jazz Festival te Hoofddorp. In 2016 winnaar Big Band Concours Lelystad.

De afgelopen jaren viel de band op met haar Big Dance project, een aantal voorstellingen met dansers uit verschillende stijlen van ballet tot breakdance, aangevuld met een rapper en een DJ.

Meer informatie en muziek te beluisteren via deze links:

Locatie: Hofje van Wijs
Zeedijk 43, 1012 AR Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 20.30 - 23.30

website: Hofje van Wijs

TYRANNI FLOCK
19:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/leger-des-heils-%28korpszaal%29/">Leger des Heils (Korpszaal)</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Vrij toegang

Like the South-American tyranni bird that can both sing and scream, whistle and shriek, this “flock” creates wonderful soundscapes of noises and beauty. They don’t choose between electronic or acoustic, synths or woodwinds. Within this contrast is harmony, and within disparity is unity.

The Amsterdam-based Tyranni Flock consists of award-winning young musicians, playing fresh, lyrical and exciting new music. All five coming from different musical backgrounds, with the uncommon combination of EWI, vocoder and flutes, creating one fluid sound. Their debut EP was released in 2018 followed by numerous shows in the Netherlands. During this tour they reached the semi-finals of the Dutch Jazz Competition 2018. In the early summer of 2019 the first single will be released in preparation of EP number 2 in the fall.

Quotes:
“Sterke composities, vernieuwend en strak, fraai ensemblespel en interessante solisten; Tyranni Flock heeft het.”
Co de Kloet (Jazzism/ NPO Soul & Jazz)

"Met een fusion geluid, dat terug grijpt naar de jazzrock van de jaren zeventig, maar dat weer helemaal van nu is. Hip, groovy, nerdy en zeer dansbaar. Genregrenzen spelen hier geen rol, clichés evenmin."
Matthilde Löffler (JazzHalo)

Bezetting

 • Itai Weissman
 • EWI
 • Remi J. Edson
 • (alt)Flute
 • Robert van der Padt
 • Keyboard & synth
 • Hidde Roorda
 • (synth)Bass
 • Tijn Jans
 • Drums

Locatie: Korpszaal Leger Des Heils
Oudezijds Achterburgwal 45, 1012 DB Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 19.00 - 20.00

website: Korpszaal Leger Des Heils

OPENING NIGHT:
JONAS HELLBORG
,
IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS
&
DJ MAESTRO ft. BAS VAN LIER
19:30 - 02:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/olof%26%238217%3Bs/">OLOF’S</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">19:30</div>

DJ MAESTRO

Na zijn geboorte in 1970 in Groningen groeide Martijn Barkhuis alias DJ Maestro op in een muzikaal gezin. Op zijn zevende kreeg hij al een viool in zijn handen gedrukt en ging toen in jeugdorkesten spelen. Hoewel hij als twintiger zijn hart verloor aan de Amsterdamse clubscene, is die klassieke achtergrond nog altijd goed te horen aan zijn originele keuzes, aan zijn perfecte opbouw en vooral: aan zijn vlekkeloze manier van mixen.

Nooit waren er zoveel deejays. En tegelijkertijd: nooit werd er zo middelmatig gedraaid. Waarom? Omdat deejay zijn geen kwestie is van een paar plaatjes kopen en onweerstaanbaar kijkend achter een draaitafel staan. Deejay zijn is een vak. En om je vak goed uit te oefenen zijn talent en een goede leerschool nodig; zoals je bij een kunstenaar kunt zien of hij wel of geen klassieke achtergrond heeft en zoals je bij een kok proeft of hij wel of niet door de meesters uit zijn vak is getraind, zo hoor je bij een deejay of hij verstand heeft van muziek, en dat heeft Martijn Barkhuis alias DJ Maestro.

Daarnaast bezit Maestro over de gave om vergeten klanken nieuw leven in te blazen. Zijn Blue Note Trips, de acht compilaties die hij maakte voor het legendarische jazzlabel Blue Note, werden een wereldwijd succes. Het zorgde er niet alleen voor dat Maestro vijf platina platen kreeg, een van de meest indrukwekkende vinyl-collecties van Nederland kon opbouwen en al jaren de wereld over reist om in prestigieuze clubs te draaien, maar ook dat hij geldt als de man die jazz ontdeed van zijn stoffige imago. Daarom werd hij na Blue Note door het label Verve gevraagd om ook in hun archieven te duiken en wederom een ijzersterke compilatie samen te stellen.

What’s next? Maestro tekende een platencontract bij Bethlehem Records in New York, beter bekend als de platenmaatschappij waar Nina Simone ooit debuteerde. Ook voor Bethlehem doet Maestro waar hij zo goed in is: jazz-artiesten van weleer opnieuw op de kaart zetten, te beginnen met Nina Simone waarvan het album ‘Nina Simone Little Girl Blue Remixed’ het succesvolle resultaat is.


JONAS HELLBORG

De Zweedse bassist Jonas Hellborg begon zijn muziekcarrière in 1976 in zijn thuisland met lokale rockacts. In 1979 werd hij opgemerkt door percussionist Reebop Kwaku Baah in een kleine club in Stockholm. Jonas verhuisde een jaar naar Londen om met Reebop aan verschillende projecten te werken. Hij speelde in 1981 op het Montreux Jazzfestival in Zwitserland waar hij Michael Brecker ontmoette, die hem introduceerde bij John McLaughlin, Billy Cobham en andere fusionsterren uit die tijd. In 1983 werd Hellborg de bassist van het door McLaughlin hervormde Mahavishnu Orchestra. Hellborg verbleef tot 1988 bij McLaughlin en tourde en nam op met Mahavishnu Orchestra. In die tijd deed Hellborg ook verschillende duettours met McLaughlin.

In 1986 en 1987 deed Jonas mee aan een live-project met Ginger Baker op drums en Bernie Worrell op toetsen.

In 1988 verhuisde Hellborg naar New York en richtte hij zijn eigen band op met als eerste toetsenist Aydin Esen en drummer Kenwood Dennard en later de gebroeders Johansson; Jens op toetsen en Anders op drums. Jonas startte samen met producer / bassist Bill Laswell een opnamestudio genaamd Greenpoint Studios waar tot begin 1993 een groot aantal albums werd opgenomen,  waaronder The Word met Tony Williams, Octave of the Holy Innocents met Mike Shrieve en Buckethead, Material's Hallucination Engine, en E met Jens en Anders Johansson.

In 1993 verkocht Jonas zijn aandeel in de studio aan Laswell en vestigde hij zich opnieuw in Parijs. Het volgende jaar ging hij samenwerken met gitarist Shawn Lane, een samenwerking die negen jaar zou duren. Het eerste album dat zij maakten was Abstract Logic met Ginger Baker's zoon Kofi op drums; dit werd gevolgd door Michael Shrieve's Two Doors. Bij het derde album werden ze bijgestaan door drummer Jeff Sipe. Tussen 1995 en 1997 produceerde Hellborg vier albums en toerde hij veel.

In 1998 ontmoette Jonas percussionist V. Selvaganesh tijdens een Zakir Hussain-concert in Parijs. De twee vormden een langdurig muzikaal partnerschap dat nog steeds voortduurt. De samenwerking leverde tot nog toe twee albums en een dvd op. Na de dood van Shawn Lane in 2003 is Hellborg verder gegaan met het combineren van Indiase en Westerse muziek, waarbij hij samenwerkte met Indiase meesters als Debashish Bhattacharya, Niladri Kumar, Vikku Vinayakram, Tanmoy Bose en U. Shrinivas. Hellborg startte ook een nieuw metal-fusionproject met gitarist Mattias IA Eklundh, genaamd Art Metal.

Hellborg had in 1979 al zijn eigen platenlabel: Day Eight Music (D.E.M.). Zijn eerste solo-basalbum The Bassic Thing was de eerste LP ooit waarop alleen basgitaar te horen is. Toen het label naar de Verenigde Staten verhuisde werd het omgedoopt tot Bardo Music. Het label bracht meer dan 40 releases uit.

Door de jaren heen heeft Hellborg samengewerkt met John McLaughlin, Ustad Sultan Khan, Fazal Qureshi, Bill Laswell, Shawn Lane, Jens Johansson, Anders Johansson, Ginger Baker, Michael Shrieve, V. Selvaganesh, Jeff Sipe, Mattias IA Eklundh, Public Image Ltd, Buckethead en vele anderen.


IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS

Ida Nielsen, is vaak ‘Prince's Funk Princess’ genoemd. De stoere Deense bassiste werd in 2010 ontdekt door Prince himself en maakte tot aan zijn dood in 2016 deel uit van The New Power Generation en het rocktrio 3rdeyegirl. Voor Ida was het spelen met Prince ‘de meest betoverende muzikale reis ooit’.

Inmiddels maakt Ida zelf naam als soloartiest en bandleider met een energieke mix van jazz, funk, rock en pop. Sinds het verschijnen van haar derde soloalbum Turnitup (2016) tourt ze met haar eigen band door Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. De opnamen van haar vierde soloalbum worden op 7 juni even onderbroken voor een knallend optreden op het Red Light Jazz Festival.


DJ MAESTRO

Locatie: Olof's
Zeedijk 2a, 1012 AX Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 19.30 - 02.00

website: Olof's

Wouter Kiers Quartet ft. Natsumi Scarlett
20:30 - 23:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/paleis-van-de-weemoed/">Paleis van de Weemoed</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Jazz betekent van oorsprong “zeer energieke dans’. Het Wouter Kiers Quartet en de bekende Burlesque danseres Natsumi Scarlett geven aan Jazz een nieuwe dimensie: jazzmuziek in combinatie met exotische variété en dans. Een samenwerking om niet te missen.

Line Up

 • Wouter Kiers
 • Sax
 • Maarten Kruijswijk
 • Drums
 • Cajan Witmer
 • Piano
 • Hans Ruigrok
 • Bas
 • Natsumi Scarlett
 • Dans

Locatie: Paleis van de Weemoed
Oudezijds Voorburgwal 15, 1012 EH Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 20.30 - 23.30

website: Paleis van de Weemoed

Piep en Stok
17:00 - 19:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/proeflokaal-%E2%80%98t-kelkje/">Proeflokaal ‘t Kelkje</a></div><div class="eventdatum">vrijdag 7 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij toegang

Het duo Piep en Stok bestaat uit gitarist Henk Sprenger en saxofonist Gideon Tazelaar. Ze leerde elkaar kennen op het Junior Jazz College van het conservatorium van Amsterdam. Toen in 2009 de piepjonge Gideon als enige kwam opdagen bij de les van de stokoude Henk, kregen ze bij toeval de kans om als duo te spelen. Dat beviel zo goed dat ze wanneer er zich de gelegenheid voordeed, samen speelden en optraden.

Henk speelde onder andere bij de Skymasters en de Ramblers. Gideon speelde onder andere met Benjamin Herman en Theo Loevendie en studeert momenteel aan de Juilliard School in New York.

Ondanks Gideons buitenlands verblijf, spelen ze nog steeds graag samen wanneer ze de kans krijgen. Dat zal dan ook gebeuren op 7 juni tijdens het Red Light Jazz Festival en wel in Proeflokaal ‘t Kelkje.

Line Up

 • Gideon Tazelaar
 • Sax
 • Henk Sprenger
 • Gitaar

Locatie: Proeflokaal ’t Kelkje
Oudezijds Achterburgwal 164, 1012 DW Amsterdam

Datum/ Tijd: Vrijdag 7 JUNI 2019 | 17.00 - 19.00

website: Proeflokaal ’t Kelkje

Locaties
Bar Twentyseven
Bimhuis
Bulldog Hotel
Café Del Mondo
Café ’t Mandje
Casa Rosso
Casablanca Café
Conservatorium van Amsterdam (Blue Note Zaal)
Cotton Club
De Waalse Kerk
Hofje van Wijs
In de Waag (Restaurant-Café)
Koninklijke Industrieele Groote Club
Mata Hari
NH Collection Barbizon Palace
OLOF’S
Paleis van de Weemoed
PANCAKES Amsterdam
Skek
TOBACCO Theater
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00
00:30
01:00
01:30
Wynonna Stoové & Deborah Slijkhuis
19:00 - 21:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Vrij Toegang

Een dromerig duo die je mee nemen op een reis door Oldschool R&B, Jazzy en Soulful songs. Warme stemmen, zwoele piano sounds, smaakvolle melodieën en herkenbare liedjes maakt ze een sterk koppel.

Wynonna ontwikkelde op jonge leeftijd haar liefde voor zang. Door op te groeien met Soul en R&B muziek werd ze vastberaden haar passie te volgen. Zo heeft ze een studie Pop muziek afgerond én studeerde ze Jazz&Pop aan het Artez conservatorium in Arnhem. Zo heeft ze veel podiumervaring op kunnen doen bij locaties als Luxor Live, Zwarte Cross en verschillende festivals. Voor Hotel TwentySeven is ze ook geen vreemde, ze is namelijk al bij meerdere Sunday Sessions te gast geweest. Momenteel is ze bezig met het schrijven van haar eigen muziek.

Deborah begon op 8 jarige leeftijd met klassieke piano, jaren later zwichtte ze voor lichte muziek en heeft ze zichzelf basgitaar leren spelen. Alhoewel ze piano nooit heeft losgelaten studeert ze momenteel voor basgitaar en contrabas in Zwolle aan het conservatorium Jazz&Pop. Daarnaast speelt ze in verschillende bands en werkt ze aan eigen muziek.

Tijdens het Red Light Jazz Festival in Bar TwentySeven zullen ze niet alleen covers maar voor het eerst ook eigen muziek ten gehore brengen.

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 19.00 - 21.00

website: Bar twentyseven

DJ’s & JAMM FM hosting by Daniel Zondervan
21:00 - 02:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">21:00</div>

Vrij Toegang

Daniel Zondervan heeft de afgelopen jaren veel meer radiostations van binnen gezien dan de gemiddelde radio-nerd. Hij heeft z’n roots liggen in de radio-scene in Hoorn. De onmiskenbare energie van Daniel zijn programma is een niet te missen radio ervaring. Hij verrast je met funky platen die niet alledaags zijn. Sterker nog, je mag ze zelf aanvragen (binnen de funky/disco stijl) en dan draait hij deze meteen voor je.

Voor het Red Light Jazz Festival neemt Daniel zijn muziekcollectie mee naar Bar TwentySeven en krijg je een live voorproefje van zijn favoriete tracks en aanvragen tot nu toe.

Daniel Zondervan is op Jamm FM te horen op: Iedere zondag van 18:00 tot 20:00 uur met de Sunday Classic Request. En tussen 22:00 tot 0:00 uur door met de Sunday Classic Request part 2 Luister naar de podcast van afgelopen week via.

jammfm.nl/podcast/

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 21.00 - 02.00

website: Bar twentyseven

CHARLIE HUNTER + LUCY WOODWARD TRIO
20:30 - 22:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bimhuis/">Bimhuis</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Staanplaats: €16

Zitplaats: €19

TICKETS

Zwoele jazz en diepe blues door 7-snarig gitaarwonder Charlie Hunter en diva Lucy Woodward, die eerder zong bij Snarky Puppy, Rod Stewart en Pink Martini.

Charlie Hunter en Lucy Woodward stralen plezier uit op het podium met hun verleidelijk versies van jazz-, blues-, country- en vintage popsongs; een smaakvol, met zorg samengesteld repertoire, waarvan dit jaar een album verschijnt. Clips van hun kersverse trio op YouTube klinken veelbelovend, met songs van Nina Simone, Willie Dixon en Lucinda Williams, en een verrassende rol voor percussionist Keita Ogawa.

Charlie Hunter is een begrip onder gitaarliefhebbers en een uniek fenomeen op 7- en 8-snarige gitaar: hij speelt tegelijk melodieën, akkoorden en baslijnen en kan daarbij improviseren en een onmiskenbare groove vasthouden. Hij wekte eerder met Norah Jones, John Mayer en D’Angelo.

Lucy Woodward is een zangeres met Nederlandse roots die opgroeide in New York. Ze maakte diverse solo-albums, schreef pophits en zong bij Pink Martini en Snarky Puppy. Daarnaast werkte ze met Rod Stewart, Chaka Khan en Carole King. Tijdens Red Light Jazz 2018 trad Lucy Woodward op in The Bulldog Hotel.

‘Lucy’s a ball, equally appreciable for fans of melodic sing-along baubles and highbrow aficionados of finely honed musical composition’ (Billboard).

‘It’s almost unfair to call Charlie Hunter a guitarist. His musicianship far exceeds what mere mortals can do with a few strings and a hunk of wood. It’s easy to forget that he has 10 fingers, just like the rest of us’ (Premier Guitar).

Locatie: Bimhuis
Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.30 - 22.30

website: Bimhuis

KELVIN ALLISON & LORIJN VON PIEKARTZ
21:00 - 23:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bulldog-hotel/">Bulldog Hotel</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">21:00</div>

Vrij toegang

Kelvin Allison begon al op jonge leeftijd met zingen, speelde in musicals en is van alle markten thuis. Hij studeerde muziek en bereikte in 2010 de finale van The X-Factor. Ondertussen is hij artiest, zanger, entertainer, tekstschrijver, componist, producer, pianist.

Kelvin maakte deel uit van de succesvolle dj-formatie Kris Kross Amsterdam van de broers Jordy en Sander Huisman, niet te verwarren met het bekende Amerikaanse rap-duo Kris Kross. Na een paar jaar koos Kelvin voor een solocarrière. Als tekstschrijver/componist werkte Kevin onder meer met DJ Maike Mago, UK’s Tough Love, de Noorse producer Jesper Borgen, DJ/producer LVNDSCAPE en de band Causes.

Op zaterdagavond 8 juni treedt Kevin in het Bulldog Hotel op met gitarist Lorijn von Piekartz. Lorijn is samen met zijn broer Daniel een vaste speler is in het Bulldog Hotel. Lorrijn is ook bekend als de gitarist in de band van de Nederlandse zangeres MAAN. Lorijn is tevens de gitarist van de band van The Voice of Holland.

Locatie: Bulldog Hotel
Nieuwebrugsteeg 25, 1012 AG Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 21.00 - 23.00

website: Bulldog Hotel

Mosquito
20:00 - 00:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-del-mondo/">Café Del Mondo</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

Vrij toegang

Het geluid van Mosquito valt het beste te omschrijven als een combinatie van Funk, R&B, Reggae, Country en Latin Jazz, waarin de strakke harmonieuze samenzang van de bandleden centraal staat.

De Amsterdamse band werd in 2004 opgericht door zanger/gitarist Theo “Mosquito” Taihitu en drummer/zanger Albert “Buddy” la Fonteine. Na verschillende formatiewisselingen kreeg Mosquito in 2007 écht gestalte toen de missing link zich aandiende: de Venezolaanse metal bassist/zanger Jose Gregorio Rangel Abreu, bekend van de band LABERINTO. Door het samenvoegen van de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden, hun passie voor tequila en rum heeft Mosquito ondertussen een geheel eigen stijl en geluid ontwikkeld die menig feestganger, vaak eerst op het verkeerde been zet, en vervolgens altijd iedereen tot dansen verleidt.

Tijdens Red Light Jazz 2019 trakteert Mosquito het publiek op een muzikale reis die tot verbeelding spreekt, met opzwepende Caribische ritmes en hilarische maar soms ook hartverscheurende verhalen. Altijd met een knipoog en een geweldig gevoel voor humor.

Bezetting

 • Theo “Mosquito” Taihitu
 • Zang, gitaar
 • Albert “Buddy” la Fonteine
 • Zang, drums
 • Gregosaurius-rex Rangel
 • Zang, bas

Locatie: Café Del Mondo
Nieuwmarkt 28, 1012 CS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.00 - 00.00

website: Café Del Mondo

Trio Twips
17:00 - 18:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-%E2%80%99t-mandje/">Café ’t Mandje</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij Toegang

Onstuimig, vrolijk, gezellig
Toegankelijke jazz in de ruimste zin van het woord. Van Sway van Dean Martin via Dance in the old-fashioned way van Aznavour en Les feuilles mortes (The autumn leaves) tot Wonderful world van Louis Armstrong. Maar ook Zuidamerikaanse bolero's, Nederlandstalige jazznummers etc etc. Er mag meegezongen worden!

Line Up

 • Peter Faber
 • Zang, accordeon, ukulele
 • Henk van Santen
 • Zang, gitaar
 • Rick Henkelman
 • Zang, contrabass
 • Locatie: Cafe 't Mandje
  Zeedijk 63, 1012 AS Amsterdam

  Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 17.00 - 18.00

  website: Cafe 't Mandje

Trio Twips
19:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-%E2%80%99t-mandje/">Café ’t Mandje</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Vrij Toegang

Onstuimig, vrolijk, gezellig
Toegankelijke jazz in de ruimste zin van het woord. Van Sway van Dean Martin via Dance in the old-fashioned way van Aznavour en Les feuilles mortes (The autumn leaves) tot Wonderful world van Louis Armstrong. Maar ook Zuidamerikaanse bolero's, Nederlandstalige jazznummers etc etc. Er mag meegezongen worden!

Line Up

 • Peter Faber
 • Zang, accordeon, ukulele
 • Henk van Santen
 • Zang, gitaar
 • Rick Henkelman
 • Zang, contrabass
 • Locatie: Cafe 't Mandje
  Zeedijk 63, 1012 AS Amsterdam

  Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 19.00 - 20.00

  website: Cafe 't Mandje

HANS DULFER
15:00 - 16:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/casa-rosso/">Casa Rosso</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">15:00</div>

Vrij toegang

Red Light Jazz ambassadeur van het eerste uur Hans Dulfer is één van bekendste saxofonisten van Nederland en speelde onder meer met Boy Edgar, John McLaughlin, Willem Breuker, Jan Akkerman en Herman Brood.

Als tiener leerde Hans zichzelf saxofoon spelen. Tenorsaxofonist Coleman Hawkins was zijn grote voorbeeld. Eind jaren vijftig was Dulfer actief in het combo van Clous van Mechelen. Later speelde hij in verschillende groepen zoals Heavy Soul Inc. (met o.a. drummer Han Bennink en gitarist John McLaughlin), Ritmo Natural (de voormalige ritmesectie van Max Woiski jr.), Theo Loevendie Consort, Reflud (‘Dulfer’ achterstevoren gespeld), De Perikels en Future Groove Express. Dulfer won in 1969 de Wessel Ilcken-prijs, een oeuvreprijs vernoemd naar drummer Wessel Ilcken, als erkenning voor een grote verdienste voor de jazz . Vanaf 1980 heet die prijs de ‘Boy Edgar prijs’.

Behalve muzikant was Hans in de loop der jaren bestuurslid van het Bimhuis, columnist van muziekkrant OOR , directeur van Paradiso, radiopresentator, onder meer van VPRO-programma’s Streetbeats en Hothouse, maar ook autoverkoper voor Opel/General Motors.

In 1992 bracht Dulfer samen met het Surinam Music Ensemble de ‘Kid Dynamite Suite’ een muzikale ode aan de legendarische Surinaamse saxofonist Kid Dynamite (Arthur Parisius, 1911-1963) die vaak optrad in jazzcafé Casablanca op de Zeedijk. Na lovende kritieken werd de Suite twee jaar later nog een keer uitgevoerd. De prestigieuze Bird Award is ook een van de prijzen die Hans uitgereikt heeft gekregen. In 2002 werd hij zelfs benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Op zijn 75-ste verjaardag ontving Dulfer in de Melkweg van de loco-burgemeester van Amsterdam de Andreaspenning voor zijn grote verdienste voor de stad. In december 2015 verscheen het boek ‘The Story of His Life! Young & Foolish’.

Tientallen jaren trad Dulfer elke woensdagavond op in jazzcafé Alto in de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Tegenwoordig speelt Hans op woensdagavonden, met zijn band in The Bulldog Palace op het Leidseplein.

Voor het concert van Hans Dulfer in Casa Rosso was vorig jaar meer belangstelling dan de capaciteit van de zaal toeliet. Publiek dat vlak voor het optreden nog naar binnen wilde, moest daardoor worden doorverwezen naar andere optredens. Wil je Hans Dulfer en zijn fantastische band dit jaar in Casa Rosso zien optreden, kom dan ruim op tijd!

Bezetting

 • Hans Dulfer
 • Tenorsax
 • Eric Barkman
 • Bas
 • Jerôme Hol
 • Gitaar
 • Gijs Dijkhuizen
 • Trompet
 • Rob van der Wouw
 • Drums

Locatie: Casa Rosso
Oudezijds Achterburgwal 106-108, 1012 DS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 15.00 - 16.00

website: Casa Rosso

WEST END BIG BAND
18:30 - 19:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/casablanca-cafe/">Casablanca Café</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">18:30</div>

Vrij toegang

De West End Big Band is een full size jazzorkest dat muziek speelt in de traditie van Count Basie, Ella Fitzgerald en Frank Sinatra. Zo nu en dan wordt het repertoire aangevuld met enkel funk- of popnummer. Deze Amsterdamse bigband staat onder leiding van trompettist Gerard Kleijn. Onze zangeres Dieke van Hoften is de spreekwoordelijke kers op de taart!

Bezetting

 • Gerard Kleijn
 • Dirigent
 • Dieke van Hoften
 • Zang
 • Sjors Mol
 • Piano
 • Murdoch Bentvelzen
 • Guitar
 • Philip Beerendonk
 • Bas
 • Jan Hoving
 • Drums
 • Yond Boeke
 • Alt sax
 • Marga de Rooy
 • Alt sax
 • Guus van der Meer
 • Tenor sax
 • Cora Hollem
 • Tenor sax
 • Marten Japenga
 • Baritonsax
 • Gertjan Huiskes
 • Trombone
 • Pieter Troost
 • Trombone
 • Hans Kolfschoten
 • Trombone
 • Willeander van Rooij
 • Trombone
 • Jeanette Scholder
 • Trompet
 • Jos van der Park
 • Trompet
 • Joan Boeke
 • Trompet
 • Gert Post
 • Trompet

Locatie: Café Casablanca
Zeedijk 26E, 1012 AZ Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 18.30 - 19.30

website: Café Casablanca

THE BURNIN' BURRITOS/
20:00 - 22:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/casablanca-cafe/">Casablanca Café</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

Vrij toegang

On the road to Mexico… Not your average gringos!

The Burnin’ Burritos spelen theatrale rootsmuziek uit de grensstreek tussen Mexico en de VS. Je hoort de allermooiste woestijnsongs, Mexicaanse dansliedjes, Tex-Mex, soundtracks van tv-series als Narcos en de ruige kant van de latin. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, filmisch, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor. De zon brandt. De hete woestijnwind geselt. De cantina, de cactus en de ratelslang zijn nooit ver weg...

The Burnin’ Burritos werken ook samen met de Amsterdamse dichter Ronald M. Offerman, wat gedenkwaardige optredens oplevert. Weltschmerz, gedichten en weemoedige rootsmuziek blijken bijzonder goed samen te gaan.

Bezetting

 • Juanito ‘Rattlesnake’ Gonzalez
 • Lead zang, sax
 • Francisco Gonzalez
 • Zang, sax
 • Bartolo Gonzalez
 • Zang, gitaar
 • Adolfo ‘Speedy’ Gonzalez
 • Bas
 • Juan Gonzalez
 • Zang, percussie

Locatie: Café Casablanca
Zeedijk 26E, 1012 AZ Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.00 - 22.00

website: Café Casablanca

ART BOP CITY
20:00 - 22:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/casablanca-cafe/">Casablanca Café</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

Vrij toegang

Al bij het horen van de eerste klanken springt deze krachtige Amsterdamse jazz-soul formatie direct in het oog en het oor. Art Bop City verenigt alles wat jazz zo aantrekkelijk maakt: meeslepend gezongen melodieën op het fundament van een groovy ritmesectie omlijst door een krachtige blazerssectie en aangevuld met opzwepende solo’s. Art Bop City speelt veel eigen werk van de hand van trompetist Bart Noorman en werk van o.a. Monk, H. Silver en Booker Little, alles in eigen originele arrangementen. Goede redenen waarom Art Bop City op het Red Light Jazz Festival 2019 staat voor twee concerten. De band bestaat uit zeven gedreven muzikanten, ieder met een eigen respectabele staat van dienst, die in de huidige samenstelling sinds begin 2018 samenwerken.

Bezetting

  Frontvrouw

 • Rivka Worms
 • Zang
 • Ritmesectie

 • Richard Lems
 • Drums
 • Rob IJsendijk
 • Bas
 • Hans Lammen
 • Piano
 • Blazerssectie

 • Robert Mollee
 • Saxen
 • Bart Noorman
 • Trompet en bugel
 • Fernand de Willigen
 • Trombone

#jazz#cool#swing#lustvoorhetoor

Locatie: Café Casablanca
Zeedijk 26E, 1012 AZ Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.00 - 22.00

website: Café Casablanca

Jimmy Haslip & Scott Kinsey
20:30 - 22:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/conservatorium-van-amsterdam-%28blue-note-zaal%29/">Conservatorium van Amsterdam (Blue Note Zaal)</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Entree: €18

TICKETS

Jaco Pastorius (1951 – 1987) is een van de meest invloedrijke basgitaristen ooit. Hij maakte van zijn basgitaar een solo-instrument. Behalve via zijn solowerk kreeg Pastorius wereldfaam door zijn werk met bands en artiesten als Weather Report, Pat Metheny, Toots Thielemans en Joni Mitchell.

Jimmy Haslip is voormalig bassist en medeoprichter van de Amerikaanse jazzfusion groep Yellowjackets. Jimmy, die nog met Pastorius heeft opgetreden, komt op initiatief van percussionist en vriend Jeroen de Rijk en de organisatie van het Red Light Jazz festival speciaal naar Nederland voor een eerbetoon aan Pastorius. Voor deze gelegenheid komt ‘Zawinul protegé’ toetsenist Scott Kinsey met Jimmy mee uit Amerika.

Haslip tourde onder andere met Al Jarreau, Chaka Kahn, Allan Holdsworth en Jeff Lorber. Als sessiemuzikant nam hij platen op met Bobby McFerrin, Gino Vannelli, Steely Dan, Anita Baker en vele andere sterren.

Scott Kinsey speelde onder meer bij Tribal Tech, John Scofield, Joe Zawinul, Lalah Hathaway, Roben Ford, Airto Moreira, Vinnie Colaiuta en John Patitucci.

Haslip en Kinsey worden bij het tribute-concert ondersteund door twee Nederlandse topmusici.

Percussionist Jeroen de Rijk heeft een lange staat van dienst in én buiten Nederland. Hij speelde samen met Jimmy in de Yellowjackets en met Gino Vannelli, maar trad ook op met Mezzoforte en Toots Thielemans. De Rijk is tevens te horen op platen van wereldsterren als Michael Jackson en Bruno Mars.

Hans Eijkenaar neemt zaterdagavond 8 juni in de Blue Note zaal plaats achter het drumstel. Eijkenaar speelde onder meer met Candy Dulfer, Gino Vannelli, Robby Valentine, Trijntje Oosterhuis, Herman Brood, Thijs van Leer, Toots Thielemans en Anouk. Met Jeroen de Rijk vormde Hans jaren geleden het duo ‘Eijk & De Rijk’. Het duo tourde en nam albums op met Jimmy Haslip voor onder andere gitarist Leonardo Amuedo en Eric Vloeimans.

Bezetting

 • Jimmy Haslip
 • Bas
 • Scott Kinsey
 • Toetsen
 • Jeroen de Rijk
 • Percussie
 • Hans Eijkenaar
 • Drums

Locatie: Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151, 1011 DL Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.30 - 22.00

website: Conservatorium van Amsterdam

Jimmy Haslip & Scott Kinsey
20:30 - 22:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/conservatorium-van-amsterdam-%28blue-note-zaal%29/">Conservatorium van Amsterdam (Blue Note Zaal)</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Entree: €18

TICKETS

Jaco Pastorius (1951 – 1987) is een van de meest invloedrijke basgitaristen ooit. Hij maakte van zijn basgitaar een solo-instrument. Behalve via zijn solowerk kreeg Pastorius wereldfaam door zijn werk met bands en artiesten als Weather Report, Pat Metheny, Toots Thielemans en Joni Mitchell.

Jimmy Haslip is voormalig bassist en medeoprichter van de Amerikaanse jazzfusion groep Yellowjackets. Jimmy, die nog met Pastorius heeft opgetreden, komt op initiatief van percussionist en vriend Jeroen de Rijk en de organisatie van het Red Light Jazz festival speciaal naar Nederland voor een eerbetoon aan Pastorius. Voor deze gelegenheid komt ‘Zawinul protegé’ toetsenist Scott Kinsey met Jimmy mee uit Amerika.

Haslip tourde onder andere met Al Jarreau, Chaka Kahn, Allan Holdsworth en Jeff Lorber. Als sessiemuzikant nam hij platen op met Bobby McFerrin, Gino Vannelli, Steely Dan, Anita Baker en vele andere sterren.

Scott Kinsey speelde onder meer bij Tribal Tech, John Scofield, Joe Zawinul, Lalah Hathaway, Roben Ford, Airto Moreira, Vinnie Colaiuta en John Patitucci.

Haslip en Kinsey worden bij het tribute-concert ondersteund door twee Nederlandse topmusici.

Percussionist Jeroen de Rijk heeft een lange staat van dienst in én buiten Nederland. Hij speelde samen met Jimmy in de Yellowjackets en met Gino Vannelli, maar trad ook op met Mezzoforte en Toots Thielemans. De Rijk is tevens te horen op platen van wereldsterren als Michael Jackson en Bruno Mars.

Hans Eijkenaar neemt zaterdagavond 8 juni in de Blue Note zaal plaats achter het drumstel. Eijkenaar speelde onder meer met Candy Dulfer, Gino Vannelli, Robby Valentine, Trijntje Oosterhuis, Herman Brood, Thijs van Leer, Toots Thielemans en Anouk. Met Jeroen de Rijk vormde Hans jaren geleden het duo ‘Eijk & De Rijk’. Het duo tourde en nam albums op met Jimmy Haslip voor onder andere gitarist Leonardo Amuedo en Eric Vloeimans.

Bezetting

 • Jimmy Haslip
 • Bas
 • Scott Kinsey
 • Toetsen
 • Jeroen de Rijk
 • Percussie
 • Hans Eijkenaar
 • Drums

Locatie: Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151, 1011 DL Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.30 - 22.00

website: Conservatorium van Amsterdam

Michiel Borstlap
20:15 - 22:15
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/de-waalse-kerk/">De Waalse Kerk</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:15</div>

Entree:
€16

TICKETS

Memory of Enchantment. The music of Herbie Hancock & Michiel Borstlap

Tijdens Red Light Jazz 2019 brengt Michiel Borstlap een speciaal programma in de prachtige Waalse Kerk. Een afwisseling van eigen werk en prachtige stukken van Herbie Hancock.

“Herbie speelde mijn liedje ‘Memory of Enchantment’ op een moment in mijn carrière dat ik veel naar hem luisterde. Zijn songs Maiden Voyage, The Sorcerer, Dolphin Dance en Cantaloupe Island speel ik al mijn hele leven en vormen een grote inspiratiebron voor mij. Zaterdag 8 juni wordt een betoverende avond in de Waalse Kerk. Die avond komen zijn en mijn songs samen.”

Aldus Michiel Borstlap, die speciaal voor deze gelegenheid de Bösendorfer vleugel van De Waalse Kerk zal bespelen.

Locatie: De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159, 1012 JZ Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.15 - 22.15

website: De Waalse Kerk

UNCHARTED LAND
21:00 - 00:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/hofje-van-wijs/">Hofje van Wijs</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">21:00</div>

Vrij toegang

Het Amsterdamse jazzkwartet Uncharted Land bestaat uit Terra Lasès (tenorsax en zang), Daniel Hooglandt (piano), Yuri Heiligers (contrabas) en Leon Yegenoglu (drums). Deze jonge en talentvolle leden van de groep spelen ruim 2 jaar jaar in deze formatie.

Ze kennen elkaar uit de verschillende big bands van de onlangs overleden jazzlegende Peter (“Jazz is fun, but serious fun”) Guidi. Daar werd de basis gelegd voor hun liefde voor de jazz. Het bracht hun op tal van belangrijke jazzpodia in binnen- en buitenland. Zo verzorgden zij met de Junior Jazz Unlimited Big Band diverse optredens in New York, waar zij onder meer een workshop in het fameuze Lincoln Center volgden.

Ondanks hun relatief korte bestaan klinkt Uncharted Land als een vanzelfsprekendheid. Het sprankelt, swingt en straalt een grote vitaliteit uit. Hun spel is nu eens uitbundig, dan weer ingetogen, maar altijd creatief in de improvisaties. Op het repertoire staan – naast standards – ook stukken van hedendaagse jazzcomponisten. Sinds de oprichting wordt het kwartet gecoacht door bassist Peter Bjornild, docent aan de Jazz Academy.

Bezetting

 • Terra Lasès
 • Tenor sax, zang
 • Daniel Hooglandt
 • Piano
 • Yuri Heiligers
 • Contrabas
 • Leon Yegenoglu
 • Drums

Locatie: Hofje van Wijs
Zeedijk 43, 1012 AR Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 21.00 - 00.00

website: Hofje van Wijs

Alex Rossi & David Golek
16:00 - 18:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/in-de-waag-%28restaurant-cafe%29/">In de Waag (Restaurant-Café)</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">16:00</div>

Jazz & Drinkzz in de Waag

Alex Rossi

Alexandre Rossi, geboren in 1974 in Blumenau in Zuid-Brazilië, kwam als kind al in aanraking met de mondharmonica omdat hij onderweg naar school en naar zijn oma een mondharmonicafabriek passeerde. Hij bezocht de fabriek vaak maar niemand daar leek het instrument te kunnen bespelen. Op 13-jarige leeftijd zette Alex Rossi zijn lippen voor het eerst op het koude metaal van zijn eerste eigen harmonica.

De jonge muzikant ontwikkelde een eigen techniek en gebruikte daarbij kennis die hij had vergaard uit de fabriek en praktijkkennis van het spelen van saxofoon en percussie. Vanaf 18-jarige leeftijd ervaart Alex hoe het is om te spelen op internationale jazzfestivals. Dat is een mooi uitgangspunt om een ​​ervaren professionele muzikant te worden en hij verhuist naar Texas. In zijn jonge jaren speelde Alex met grote namen uit het Blues circuit zoals Hash Brown, Smokin' Joe Kubeck, Holland K. Smith, Tutu Jones, Lucky Peterson, Texas Slim en de legendarische Sam Meyers.

Nadat terugkeerde van familiebezoek in Brazilië mocht Alex de VS niet meer in. Zodoende ontwikkelde hij zich verder in zijn geboorteland. Hij ging les geven en was ook vaak op tournee. Tijdens zijn tours in Zuid-Amerika speelde hij met muzikanten als David Honey, Boy Edwards, Phil Guy, John Primer, Jeff Healey, harmonica-speler Billy Branch en de saxofonist Joshua Redman.

In 2007 brengt Alex zijn eerste solo album uit. De cd heet Let Me In en verschijnt op het Texaanse label TopCat Records. Meer optredens en studio opnamen volgen. In 2008 pakt Alex zijn koffers voor een vertrek naar Europa. Hij komt terecht in Antwerpen waar hij van het Belgische label Blues Boulevard-Music Avenue een distributiedeal aangeboden kreeg voor zijn debuutalbum. In 2010 neemt Alex met gitarist Greg Wilson voor TopCat Records een album op getiteld Acoustic. In 2011 verschijnt het album Sessions. Het is een compilatie van verschillende sessies met blues vrienden als Greg Wilson, Fernando Noronha en Solon Fishbone. Verder leverde Alex met zijn mondharmonica een bijdrage aan de filmmuziek van The Zig Zag Kid, met Isabela Rosslini.

In 2013 bracht  Alex het album Alex Rossi Quartet plays Tom Jobim uit met gastbijdragen van onder meer Mauricio Einhorn en Ludovic Beier. In hetzelfde jaar verhuisde Alex naar Amsterdam waar hij veel optrad in Bethany’s Jazz Club. Daar deed Alex in 2014 zijn eerste optreden op het Red Light Jazz Festival. In het najaar van 2016 produceerde Alex het album Tribute to the great Toots Thielemans waarop hijzelf en 5 andere harmonicaspelers, te weten Gabriel Grossi, Grégoire Maret, Antonio Serrano, Franco Luciani en Oliver Ker Ourio een ode brengen aan de op 22 augustus 2016 overleden Toots Thielemans.

David Golek

Gitarist en componist David Golek is al jaren actief in de jazzscène en in wereldmuziekgroepen. Met een persoonlijke herkenbare stijl en muziektaal geeft David, geïnspireerd door zijn roots en ervaringen, uiting aan zijn eigen muzikale identiteit,.

David kreeg van huis uit een klassieke en jazzmuziekopvoeding mee. Na jarenlange studie van klassieke piano stapte David over naar de gitaar, die hij al gaandeweg had leren spelen. Improvisatie werd zijn ding. Naast zijn eigen projecten is David sideman bij andere formaties die moderne jazz spelen, maar ook bij etnische en wereldmuziek georiënteerde groepen. David's eigen muziek is een mengeling van al deze ervaringen, waaronder joodse en midden-oostelijke invloeden en filmmuziek.

David speelde live of op een album onder meer samen met Benny Bailey, Ravi Coltrane, Lonnie Smith, Walter Blending, Wycliff Gordon, Ron Westray, Arnie Lawrence, Philip Harper, Dale Barlow, Michael Moore, Gary Smulyan, Dick Havens, Franck Amsallem, Simin Tander, Ferdinand Povel, John Ruocco, Anthony Cox, Alex Coke, Eli degibri, Avishai Cohen, Dmitry Shapko, Nelson Latif, Ana Beck, Jimmy Omonga, Odrey Shakir en Maria Jose Ortiz.

Het album A Road Less Traveled dat David in 2014 samen met zijn groep Tiltan uitbracht, werd door Het Parool gerekend tot de beste 5 wereldmuziekplaten van dat jaar. Het album verscheen ook in de top 20 van beste releases van 2014 in alle categorieën. Ook de internationale pers was lovend.

Locatie: Restaurant - Café In de Waag
Nieuwmarkt 4, 1012 CR Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 16.00 - 18.00

website: Restaurant - Café In de Waag

DUTCH SWING COLLEGE BAND
16:00 - 18:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/koninklijke-industrieele-groote-club/">Koninklijke Industrieele Groote Club</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">16:00</div>

Locatie: Groote zaal

Entree: €19

TICKETS

De Dutch Swing College Band, Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, staat nog altijd borg voor professionele uitvoeringen van traditionele jazzmuziek op wereldniveau. Het swingende orkest, opgericht op 5 mei 1945, wordt alom met haar voorbeeldfunctie gezien als hét visitekaartje van de Nederlandse Jazz en heeft voorzichtig geschat meer dan 150 albums uitgebracht. De bezetting is vanzelfsprekend door de jaren heen meermalen gewijzigd, waardoor de Dutch Swing College Band meer is dan een gewone groep muzikanten. Het predicaat ‘instituut’ is hier meer van toepassing. Met verfrissende arrangementen in de onmiskenbare Dutch Swing College sound, gespeeld door een verjongd orkest, is de Dutch Swing College Band vandaag de dag energiek als nooit tevoren.

TRIO PETER BEETS
19:00 - 21:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/koninklijke-industrieele-groote-club/">Koninklijke Industrieele Groote Club</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Locatie: Clubzaal

Entree: €19

TICKETS

Wereldwijd wordt Peter Beets gezien als een van de beste jazzpianisten aller tijden. Met zijn succesvolle optredens en geliefde bewerkingen van klassieke muziek heeft hij in de loop der jaren een vaste schare trouwe fans opgebouwd. In zijn prijzenkast staan onder meer een Edison (2010), de Prix Martial Solal (1998) en de Pall Mall Export Swing Award (1988). Beets levert ongekend goed ontvangen jazzalbums af, waaronder Chopin meets the Blues (2010), Beets meets Rosenberg, Tribute to Django Reinhardt (2018) en Our Love Is Here to Stay, Gershwin reimagined (2019).

Bezetting

 • Peter Beets
 • Piano
 • Frans van Geest
 • Contrabas
 • Sander Smeets
 • Drums
SPIRIT OF ST. LOUIS
23:00 - 01:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/mata-hari/">Mata Hari</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">23:00</div>

Vrij toegang

In het roerige jaar 1927 stak Charles Lindberg met zijn vliegtuig The Spirit of Saint Louis de oceaan over. Lucky Lindy hops Atlantic, kopten de kranten, en Amerika en Europa lagen plots naast elkaar. Authentieke swingende jazz veroverde het oude continent en zorgde voor dansplezier bij de jeugd en onrust bij ouders en notabelen. Vanaf de oprichting in 2015 speelt Spirit of St. Louisauthentieke Amerikaanse swing, blues en gospel in een brassband bezetting, met een centrale rol voor de charismatische crooner. De kans is groot dat u de band in de open lucht treft: stroomloos, omringt door swing-en bluesdansers die laten zien dat de geest van die tijd nog steeds levendig brandt.

In de zomer van 2018 speelde de band op verschillende festivals, oa. de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Niet op een podium, maar tussen het publiek. Op 1 maart jl. debuteerde de band op Excelsior Recordings meteen aanstekelijk cover van Lucky Millinder: Clap Your Hands. Opgenomen en geproduceerd door Paul Willemsen (Ruben Hein, The Gospel Sessions, Bruut!, Beans & Fatback).

Bezetting

 • Marnix van Berchum
 • Klarinet
 • René van Horik
 • Bastuba
 • Jan van Stek
 • Wasbord
 • Pieter Swinkels
 • Zang, saxofoon
 • Paul Vanmeelis
 • Zang, gitaar

Locatie: Mata Hari
Oudezijds Achterburgwal 22, 1012 DM Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 23.00 - 01.00

website: Mata Hari

Sven Schuster trio
14:00 - 17:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/nh-collection-barbizon-palace/">NH Collection Barbizon Palace</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">14:00</div>

Sven Schuster is een Duitse contrabassist en componist in de jazz. Hij is vooral actief in Nederland. Schuster begon op zijn zestiende op de contrabas. Hij studeerde aan de Hochschule für Musik und darstellende Kunst Graz, daarna aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Hij speelde in 1988 in het kwartet van Klaus Brugger, tevens was hij bassist in het trio van Berndt Luef (twee albums) en in de band van Lydia van Dam. In 1995 richtte Sven zijn kwartet Shooster op, met Anton Goudsmit, Efraim Trujillo en Victor de Boo waarmee hij drie albums maakte: Three Is a Crowd (1998), Shooster (2004) en Shooster Live (2013). Hierop staan voornamelijk eigen nummers. De band speelde onder andere in het Bimhuis en op het North Sea Jazz Festival. Verder leidt Schuster de Amstel Big Band sinds 2007. Vanaf 2003 begeleidde hij saxofonist Susanne Alt op meerdere platen. Tot eind 2016 speelde Sven in de huisband van Mijke’s Middag Live (was iedere vrijdag te horen op Radio 6), waar hij veel bekende artiesten mocht begeleiden, waaronder Gregory Porter, Olita Adams en Lalah Hathaway. Speciaal voor Red Light Jazz heeft Sven een fantastisch trio samengesteld. Het Sven Schuster Trio brengt muziek uit het Amerikaanse Songbook ten gehore.

Bezetting

 • Vera Marijt
 • Piano
 • Lucas F. Santana
 • Tenor Sax
 • Sven Schuster
 • Double bass

Locatie: NH Collection Barbizon Palace
Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 14.00 - 17.00

website: NH Collection Barbizon Palace

RED LIGHT JAZZ DINER
18:00 - 00:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/olof%26%238217%3Bs/">OLOF’S</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">18:00</div>

Entree: €120

TICKETS

Het Red Light Jazz Diner begint al bij de entree waar gasten als VIP’s worden ontvangen en op de rode loper worden gefotografeerd alsof het een filmpremière betreft. Daarna worden de gasten door lieftallige hostesses begeleid naar een 6-persoonstafel in de sfeervolle Olofskapel (Olof’s) die is omgetoverd tot een luxe nachtclub.

Chef-kok Chris Naylor van sterrenrestaurant Vermeer heeft voor het Red Light Jazz Diner een fantastisch 3-gangen menu samengesteld, met een bijpassend wijnarrangement.

Tijdens het diner treedt het Round Midnight Orchestra op, een jazzorkest dat bestaat uit topmusici uit de Nederlandse jazzscene. Met hun nieuwe show ‘Crooners Night Club’ nemen zij het publiek mee naar de clubs van Las Vegas in de jaren ’50 van de vorige eeuw, de glorietijd van The Ratpack (Dean Martin, Frank Sinatra en Sammy Davis Jr.).

Na het diner volgt een concert van niemand minder dan Candy Dulfer met haar jazzformatie als sluitstuk van een fantastische avond.

Candy meest recente release is haar album Together, dat in 2017 uitkwam. Het album is geïnspireerd door al het goede in jazz, disco, soul, dance en r&b, maar is ook een eigentijdse interpretatie van wat er tegenwoordig in de muziek en in de wereld gebeurt. Candy laat hiermee haar veelzijdigheid zien. Het is alweer ruim 28 jaar geleden dat Candy bekendheid verwierf met haar samenwerking met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit Lily was here). Daarna was het Prince en diens aanbeveling (“When I want sax, I call Candy”) in de video "Partyman", die de jonge getalenteerde saxofonist aan zijn zijde introduceerde aan de wereld. Vele studiosessies, tv-optredens, awardshow-optredens (waaronder de Grammy Awards) en concertreizen met Prince over de hele wereld volgden, waaronder de Musicology-tour  en het gelijknamige album.

Behalve met Prince heeft Candy het geluk gehad om te werken - zowel in de studio als op het podium - met de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Van Morrison, Maceo Parker, Sheila E., Mavis Staples, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd, Chaka Khan, Aretha Franklin en vele anderen.

Ondanks deze opvallende samenwerkingen, richtte Candy zich vooral op haar solocarrière. Al op 13-jarige leeftijd begon ze een eigen band en sindsdien tourde ze de wereld over. Haar eerste soloalbum Saxuality leverde haar een Grammy Award-nominatie op. Ze verkocht wereldwijd miljoenen albums, en had verschillende nummer 1 hits in de VS.

Tussen haar vele concertreizen door, voegt Candy zich bij de Ladies of Soul die elk jaar garant staan voor uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Candy is ambassadeur voor de Nederlandse ALS Foundation.

In het najaar van 2017 bracht Candy haar langverwachte autobiografie 'Sax, Candy & Rock-'n'-Roll' uit, waarin haar verhaal vertelt - in haar eigen woorden. Geïllustreerd met tientallen zeldzame foto's. Het is een intiem en diep persoonlijk verslag van haar (concert)leven, met unieke inzichten in het leven onderweg, grappige verhalen achter de schermen over het werken met een aantal van de grootste artiesten en de inspirerende levenslessen die zij heeft opgedaan tijdens haar vele muzikale reizen over de wereld.

Candy Dulfer en haar jazzband ft. Harry Emmery treden 8 en 9 juni op tijdens het exclusieve dinerevenement op Red Light Jazz 2019.

Bezetting

 • CANDY DULFER
 • Sax, Zang
 • HARRY EMMERY
 • Bas
 • JAN VAN DUIKEREN
 • Trompet
 • CYRIL DIRECTIE
 • Drums
 • STEPHAN GEUSEBROEK
 • Toetsen

Locatie: Olof's
Zeedijk 2a, 1012 AX Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 18.00 - 00.00

website: Olof's

Wouter Kiers Quartet ft. Natsumi Scarlett
15:30 - 18:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/paleis-van-de-weemoed/">Paleis van de Weemoed</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">15:30</div>

Jazz betekent van oorsprong “zeer energieke dans’. Het Wouter Kiers Quartet en de bekende Burlesque danseres Natsumi Scarlett geven aan Jazz een nieuwe dimensie: jazzmuziek in combinatie met exotische variété en dans. Een samenwerking om niet te missen.

Line Up

 • Wouter Kiers
 • Sax
 • Maarten Kruijswijk
 • Drums
 • Cajan Witmer
 • Piano
 • Hans Ruigrok
 • Bas
 • Natsumi Scarlett
 • Dans

Locatie: Paleis van de Weemoed
Oudezijds Voorburgwal 15, 1012 EH Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 15.30 - 18.30

website: Paleis van de Weemoed

Wouter Kiers Quartet ft. Natsumi Scarlett
20:30 - 23:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/paleis-van-de-weemoed/">Paleis van de Weemoed</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Jazz betekent van oorsprong “zeer energieke dans’. Het Wouter Kiers Quartet en de bekende Burlesque danseres Natsumi Scarlett geven aan Jazz een nieuwe dimensie: jazzmuziek in combinatie met exotische variété en dans. Een samenwerking om niet te missen.

Line Up

 • Wouter Kiers
 • Sax
 • Maarten Kruijswijk
 • Drums
 • Cajan Witmer
 • Piano
 • Hans Ruigrok
 • Bas
 • Natsumi Scarlett
 • Dans

Locatie: Paleis van de Weemoed
Oudezijds Voorburgwal 15, 1012 EH Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.30 - 23.30

website: Paleis van de Weemoed

Dercksen & Zoeteman
09:00 - 12:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/pancakes-amsterdam/">PANCAKES Amsterdam</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">9:00</div>

Vrij toegang

Het is aangenaam wakker worden met de jazzmuziek van het duo Dercksen & Zoeteman. Voor deze gelegenheid spelen ze relaxte en swingende jazzstandards die ook door Chet Baker zijn gespeeld.

Saxofonist Ewout Dercksen heeft al meerdere CD’s uitgebracht met verschillende bezettingen en vooral eigen composities. Momenteel speelt hij veel met zijn eigen trio The Bobs.

Gitarist Joost Zoeteman is bekend als eigentijdse jazzgitarist. Samen met pianist Hans Kwakkernaat leidde hij de band Music of Oscar Peterson waarmee ze jarenlang succesvol tourden in binnen- en buitenland. Samen met zigeuner jazzgitarist Paulus Schäfer leidt Joost thans het Paulus Schäfer-Joost Zoeteman Kwartet.

joostzoeteman.com/ facebook.com/ewout.dercksen

Locatie: PANCAKES Amsterdam
Ruyterkade 35, 1011 AA Amsterdam - STEIGER 10

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 09.00 - 12.00

website: PANCAKES Amsterdam

TRISTAN SCHMIDT TRIO
20:00 - 21:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/skek/">Skek</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

De muziek van het Tristan Schmidt Trio kan worden geobserveerd zoals je naar een horloge kijkt. Als je dichtbij komt, zie veel details. En als je erg stil bent, kun je het horen tikken. Je weet dat aan de binnenzijde van het horloge honderden kleine onderdelen perfect samenwerken. De wijzerplaat, de beweging en de behuizing. Het vormen en polijsten neemt veel tijd in beslag. Als alle kleine stukjes eenmaal voor je liggen, kunnen ze geduldig worden gemonteerd. Alle muzikale talenten die deze drie muzikanten bezitten komen samen wanneer ze optreden. Er ontstaat een nieuw kunstwerk.

Bezetting

 • Francisco Nogueira
 • Contrabas
 • Francisco Nogueira
 • Double bas
 • Timo Menkveld
 • Drums

Locatie: Skek
Zeedijk 4-8, 1012 AX Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 20.00 - 21.30

website: Skek

TIIGRE
22:00 - 23:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/skek/">Skek</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">22:00</div>

Tiigre is trio rond gitarist Linus Eppinger die recht op het hart afgaat. Met een dromerige sound brengt de groep een diepe en zoete, zacht en sterke boodschap over naar het publiek. Het repertoire van Tiigre bestaat uit originele eigen nummers met scherpe en slimme harmonieën. Ontdek Tiigre zaterdagavond 8 juni in ‘Skek!

Bezetting

 • Marta Arpini
 • Zang, metallofoon
 • Linus Eppinger
 • Gitaar
 • Mauro Cottone
 • Contrabas

Locatie: Skek
Zeedijk 4-8, 1012 AX Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 22.00 - 23.30

website: Skek

Ntjam Rosie
19:30 - 20:45
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/tobacco-theater/">TOBACCO Theater</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">19:30</div>

Entree: €19

TICKETS

Het laatste album Breaking Cycles van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017!

Momenteel werkt Ntjam Rosie met een gloednieuw productieteam bestaande uit Bart Wirtz, Lucas Meijers en Thomas Eduard aan een haar zesde studio album dat oktober 2019 zal verschijnen.

Dit voorjaar is Ntjam Rosie te bewonderen in 10 theaters in de succesvolle productie van Thijs Borsten, De Uitdaging, gekoppeld aan zanger en trompettist Jeroen Zijlstra. Vanaf 30 november zal Ntjam Rosie in 40 theaters in Nederland en België te horen en te zien zijn in de productie Dear Winnie, een co-productie van het NNT en het Vlaamse KVS.

Eerder toerde Ntjam Rosie samen met het Artvark Saxophone Quartet langs de theaters met de voorstelling Homelands, was zij te zien en te horen in de succesvolle theatervoorstelling We hadden liefde, we hadden wapens en met haar eigen theaterproductie Breaking Beats.

Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals - waaronder het North Sea Jazz Festival - en trad op in inmiddels meer dan 20 landen. Diverse malen was zij te gast bij DWDD, Vrije geluiden en andere bekende radio- en Tv-programma’s.

 • Atouba
 • 2008 (Appletree records)
 • Elle
 • 2010 (NtjaMusic/Coast to Coast)
 • Live at Grounds
 • 2012 (Gentle Daze Records/Coast to Coast)
 • At the back of Beyond
 • 2013 (Gentle Daze Records/Coast to Coast)
 • The One
 • 2015 (Gentle Daze Records/Coast to Coast)
 • Never Give Up (EP)
 • 2017 (Gentle Daze Records)
 • Breaking Cycles
 • 2017 (Gentle Daze Records)

Locatie: TOBACCO Theater
Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 19.30 - 20.45

website: TOBACCO Theater

BRUUT!
21:30 - 22:45
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/tobacco-theater/">TOBACCO Theater</a></div><div class="eventdatum">zaterdag 8 juni</div><div class="eventpoptijd">21:30</div>

Entree: €19

TICKETS

Het gezegde 'jazz is om op te dansen' wordt door superjazzformatie BRUUT! met hun vijfde album nog maar eens bevestigd. Op V heeft Neerlands Best Geklede Band (Esquire, 2016) zichzelf in samenwerking met producer Paul Willemsen (o.a. Michelle David & The Gospel Sessions, Ruben Hein, Blackbird) opnieuw uitgevonden. Het resultaat is een stampende plaat vol grooves, energie en smerigheid. Maar is het wel jazz? Of is het surf? Of rock?

Wilfried de Jong zei ooit: “Hou op met vakjes en lijstjes; noem het gewoon BRUUT! en geef je over!”

Eén ding is in ieder geval zeker: op de muziek van BRUUT! kan alles, behalve stilzitten.

 • Maarten Hogenhuis
 • Saxofoon
 • Folkert Oosterbeek
 • Hammond
 • Thomas Rolff
 • Contrabas
 • Felix Schlarmann
 • Drums

Locatie: TOBACCO Theater
Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 21.30 - 22.45

website: TOBACCO Theater

Cotton Club
Locaties
Bar Twentyseven
Bimhuis
Café De Hartjes
Café Del Mondo
Café ’t Mandje
Cotton Club
Jazz at the Vic at Park Plaza Victoria Hotel
Mata Hari
NH Collection Barbizon Palace
OLOF’S
Paleis van de Weemoed
PANCAKES Amsterdam
Proeflokaal ‘t Kelkje
SkyLounge – DoubleTree by Hilton
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00
00:30
DJ Sjeng Stokkink presents Doctor Major Funk
15:00 - 17:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">15:00</div>

Amsterdamse muziekjournalist, radio- en club-dj, vinylverzamelaar en senior-funkoloog die zondagmiddag Funk 'n Jazz spint voor je ‘azz’.

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNi 2019 | 15.00 - 17.00

website: Bar Twentyseven

LYNN & SHORTY
17:00 - 19:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij toegang

Lynn (Lienke Iburg) en Shorty (Sjoerd Arends) kennen elkaar via de verschillende bands waar ze samen in zingen. Allebei klein van stuk maar niet te missen! Ze vullen elkaar muzikaal prachtig aan en hun stemmen passen mooi bij elkaar. Ze brengen hun repertoire met veel gevoel, plezier en enthousiasme en hebben duidelijk liefde voor wat ze doen.

Onder begeleiding van Shorty op gitaar of toetsen, spelen en zingen zij voor ieder wat wils. Van intieme easy listening tot krachtige en swingende muziek. Van de bekende klassiekers tot de nieuwste hits. Als de muziek erom vraagt pakt Lynn er een tamboerijn of ander percussie-instrument bij.

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 17.00 - 19.00

website: Bar Twentyseven

UPTOWN COLLECTIVE
19:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bar-twentyseven/">Bar Twentyseven</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Vrij toegang

Uptown Collective is de perfecte mix tussen een live performance en een DJ. De combinatie van een professionele DJ en één of meerdere energieke live muzikanten brengt het beste van beide werelden bij elkaar. De DJ en live muzikanten zijn vrijwel in alle soorten muziekstijlen thuis.

Uptown Collective zal een combinatie maken van hun allround DJ Miss Brown samen met de mega soulvolle zangeres Felipa Fernandez.

Miss Brown is half Libanees en Hongaars van bloed, maar wel een in Amsterdam geboren en getogen DJ. Een dochter van twee artiesten (muzikanten, acrobaten en zangers) die de wereld hebben rondgereisd en uiteindelijk eind jaren ’70 in Amsterdam zijn gaan wonen. Ze besefte al snel dat het draaien van platen en het maken van muziek haar ding was. Dus na haar studie dropte ze letterlijk haar diploma ergens en racete ze naar een van haar optredens. Ze draait nog steeds elk weekend en maakt sinds 2000 mensen blij met haar muziek.

Felipa Fernandez is geboren op 21 februari 1986 in Amsterdam, Nederland met een Deense moeder en een Mexicaanse vader. Felipa is opgegroeid in een multiculturele en internationale omgeving. Haar liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Haar vader was filmmaker en fotograaf en haar moeder schrijfster. Ze groeide op in een creatief huis waar ze al vroeg werd blootgesteld aan allerlei kunsten. Op achtjarige leeftijd ging Felipa naar een plaatselijke kindertheaterschool waar ze lessen volgde in dans, muziek en theater. Toen besefte ze dat het toneel de plaats voor haar was. Ze bleef zingen en acteren gedurende haar jeugd en na de middelbare school studeerde ze muziek in Amsterdam. Momenteel woont en werkt Felipa als zangeres in Amsterdam. Haar werk bestaat uit zingen in verschillende bands als leadzangeres en backing-vocaliste. Ze werkt ook als een improviserende zangeres met dj's en live muzikanten voor evenementen in het hele land, en ze geeft af en toe les in kindermuziek en zangworkshops. Ze beschouwt zichzelf voornamelijk als een singer / songwriter ze heeft altijd haar dromen en doelen nagestreefd als soloartiest.

Onder de noemer Uptown Collective voor Red Light Jazz spelen ze Loungy, Soulful maar herkenbare nummers die je zondagavond prachtig beginnen of afsluiten.

Locatie: Bar Twentyseven
Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 19.00 - 20.00

website: Bar Twentyseven

HILARIO DURAN CONTUMBAO QUARTET
20:30 - 21:20
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/bimhuis/">Bimhuis</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">20:30</div>

Staanplaats: €19

Zitplaats: €23,-

TICKETS

Diepgaand eerbetoon aan de Cubaanse muziek uit heden en verleden onder leiding van de veelgeroemde pianist Hilario Durán, die in Havana opgroeide.

De Cubaanse pianist/componist Hilario Durán laat zijn instrument klinken als een orkest en doet dit zo virtuoos dat hij op handen gedragen wordt door zijn legendarische landgenoot Chucho Valdés. Met zijn Contumbao Quartet brengt hij een oprecht eerbetoon aan de rijke muziekgeschiedenis van Cuba, met een repertoire dat het hele spectrum van de Cubaanse muziek omvat.

In de jaren ’70 was Hilario Durán de opvolger van Chucho Valdés in Cuba’s modernste big band, Orquesta Cubana de Música Moderna, waaruit ook de groep Irakere voortkwam. In de jaren ’80 werkte Durán samen met Arturo Sandoval en Dizzy Gillespie en beleefde hij zijn internationale doorbraak. In de jaren ’90 emigreerde hij naar Canada waar hij zijn Latin Jazz Big Band leidt. Hij speelde met veel verschillende musici, van Michel Legrand tot Michael Brecker.

Bezetting

 • Hilario Duran
 • Piano
 • Roberto Riveron
 • Bass
 • Jorge Luis Torres Papiosco
 • Percussie
 • Amhed Mitchel
 • Drums

Locatie: Bimhuis
Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 20.30 - 21.20

website: Bimhuis

Ruth Geerse
16:00 - 19:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-de-hartjes/">Café De Hartjes</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">16:00</div>

Vrij toegang

Ruth Geerse is een Nederlandse zangeres, componiste, pianiste en gitariste. Door de jaren heen zong Ruth in veel verschillende formaties; van rockband tot big band, soulband en trad zij op als singer songwriter waarbij zij zichzelf begeleidde op piano en gitaar. In 2002 studeerde Ruth af aan het Rotterdams Conservatorium en sindsdien speelde zij onder meer op de Uitmarkt, het Vondelpark Openluchttheater, diverse Jazzfestivals en bereikte de finale van de Grote Prijs van Nederland Singer Songwriter.

Wat Ruth als vocalist kenmerkt is dat zij veel muziekstijlen verenigt in één stijl: powerful Ruth style. Zij heeft soul power en beschikt over jazz timing. Haar sterke teksten laten zien dat zij niet alleen zangeres en muzikante is, maar ook een begenadigd songwriter die je dieper laat nadenken over dingen in het leven.

Sinds 2017 heeft Ruth de perfecte setting gevonden om zichzelf te muzikaal te uiten en haar nummers te arrangeren; een mix van Pop, Jazz en Latin met Dirkjan de Koning op drums en Guus van Beelen op bas. Ruth schrijft de nummers, zingt en speelt piano.

Desmet Live: ‘Ruth Geerse is te groot voor Europa’

ruthgeerse.com/

Line Up

 • Ruth Geerse
 • Zang, piano
 • Gus van Beelen
 • Bas
 • Dirkjan de Koning
 • Drums

Locatie: Café De Hartjes
Nieuwebrugsteeg 25, 1012 AG Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 16.00 - 19.00

website: Café De Hartjes

Mosquito
20:00 - 00:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-del-mondo/">Café Del Mondo</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">20:00</div>

Vrij toegang

Het geluid van Mosquito valt het beste te omschrijven als een combinatie van Funk, R&B, Reggae, Country en Latin Jazz, waarin de strakke harmonieuze samenzang van de bandleden centraal staat.

De Amsterdamse band werd in 2004 opgericht door zanger/gitarist Theo “Mosquito” Taihitu en drummer/zanger Albert “Buddy” la Fonteine. Na verschillende formatiewisselingen kreeg Mosquito in 2007 écht gestalte toen de missing link zich aandiende: de Venezolaanse metal bassist/zanger Jose Gregorio Rangel Abreu, bekend van de band LABERINTO. Door het samenvoegen van de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden, hun passie voor tequila en rum heeft Mosquito ondertussen een geheel eigen stijl en geluid ontwikkeld die menig feestganger, vaak eerst op het verkeerde been zet, en vervolgens altijd iedereen tot dansen verleidt.

Tijdens Red Light Jazz 2019 trakteert Mosquito het publiek op een muzikale reis die tot verbeelding spreekt, met opzwepende Caribische ritmes en hilarische maar soms ook hartverscheurende verhalen. Altijd met een knipoog en een geweldig gevoel voor humor.

Bezetting

 • Theo “Mosquito” Taihitu
 • Zang, gitaar
 • Albert “Buddy” la Fonteine
 • Zang, drums
 • Gregosaurius-rex Rangel
 • Zang, bas

Locatie: Café Del Mondo
Nieuwmarkt 28, 1012 CS Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 20.00 - 00.00

website: Café Del Mondo

The New Smoothies
17:00 - 18:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-%E2%80%99t-mandje/">Café ’t Mandje</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij toegang

Ouderwetse swing
Materiaal van de originele Smoothies, bewerkt door de latere Smoothies (Gerard Kuster (ukelele en kazoo), Piet Maas (contrabas), Diana van Laar (zang, kazoo) en nu opnieuw uitgevoerd en aangevuld door The New Smoothies. Er mag meegezongen worden!

Line Up

 • Christel Schols
 • Zang, ukelele, kazoo
 • Diana van Laar
 • Zang, kazoo
 • Martine Hoeve
 • Zang, basgitaar
 • Locatie: Cafe 't Mandje
  Zeedijk 63, 1012 AS Amsterdam

  Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 19.00 - 20.00

  website: Cafe 't Mandje

The New Smoothies
19:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cafe-%E2%80%99t-mandje/">Café ’t Mandje</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">19:00</div>

Vrij toegang

Ouderwetse swing
Materiaal van de originele Smoothies, bewerkt door de latere Smoothies (Gerard Kuster (ukelele en kazoo), Piet Maas (contrabas), Diana van Laar (zang, kazoo) en nu opnieuw uitgevoerd en aangevuld door The New Smoothies. Er mag meegezongen worden!

Line Up

 • Christel Schols
 • Zang, ukelele, kazoo
 • Diana van Laar
 • Zang, kazoo
 • Martine Hoeve
 • Zang, basgitaar
 • Locatie: Cafe 't Mandje
  Zeedijk 63, 1012 AS Amsterdam

  Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 19.00 - 20.00

  website: Cafe 't Mandje

ERIC BARKMAN & FRIENDS
17:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/cotton-club/">Cotton Club</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij toegang

Eric Barkman (1956) is een bassist in hart en nieren. Hij staat bekend om zijn stevige beat en energieke uitstraling op het podium. Thuis in vele muziekstijlen, en het liefst spelend op zijn electric double bass (stick bass), is hij al meer dan 20 jaar de vaste bassist van top-saxofonist Hans Dulfer. Samen toerden ze de wereld rond; van kleine kroegen tot de bekende jazzpodia en grote festivals. Eric maakte diverse Cd’s en trad op met vele gerenommeerde muzikanten.

Speciaal voor Red Light Jazz heeft hij een te gekke band samengesteld waarmee hij een Tribute to Legendary Bassplayers gaat brengen. Het wordt een mooie route langs de geschiedenis van de bassist én zijn eigen bas-ervaringen van BeeBop tot Dance / PowerJazz. Nummers van en over Paul Chambers, Charles Mingus, James Jamerson, Marcus Miller, Nik West en Roni Size kunnen zomaar voorbijkomen!

Bezetting

 • Eric Barkman
 • Bas
 • Rob van de Wouw
 • Trompet
 • Jerome Hol
 • Gitaar(o.v.)
 • Stefan Franssen
 • Drums
 • Locatie: Cotton Club
  Nieuwmarkt 5-H, 1011 JP Amsterdam

  Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 17.00 - 20.00

  website: Cotton Club

JASPER BLOM QUARTET ft. PABLO HELD
17:00 - 20:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/jazz-at-the-vic-at-park-plaza-victoria-hotel/">Jazz at the Vic at Park Plaza Victoria Hotel</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Vrij toegang

Het Jasper Blom Quartet is een “all-star” bezetting met gitarist Jesse van Ruller, bassist Frans van der Hoeven en drummer Martijn Vink. Het kwartet bestaat inmiddels 12 jaar en heeft zes CD’s uitgebracht. Kenmerkend voor het JBQ zijn de intelligente composities en improvisaties van saxofonist Jasper Blom, het gloedvolle spel van stergitarist Jesse van Ruller, het strakke en flexibele samenspel tussen ritmesectie en solisten, met een hoofdrol voor de vermaarde Martijn Vink.

Het kwartet speelt op internationale jazzpodia en festivals in binnen- en buitenland. De laatste jaren speelt het JBQ regelmatig met internationale solisten van naam.

Het JBQ bracht onlangs onder de naam “Polyphony” een weergaloze dubbel CD uit met live opnames uit het BIMhuis met de Belgische trompettist Bert Joris en de Duitse trombonist Nils Wogram.

In de “POLYPONY” serie gaat het Jasper Blom Quartet nu verder met de jonge Keulse jazz pianist Pablo Held die momenteel internationaal furore maakt. Pablo Held is het boegbeeld van een nieuwe jonge Duitse jazzgeneratie. Sinds hij van de European Concert Hall Organization de “Rising Star Award” ontving, speelt hij over de hele wereld met zijn trio maar ook met grote jazzhelden als John Scofield en Chris Potter.

Line Up

 • Jasper Blom
 • Sax
 • Jesse van Ruller
 • Gitaar
 • Frans van der Hoeven
 • Bas
 • Martijn Vink
 • Drums

Locatie: JAZZ AT THE VIC
Damrak 1-5, 1012 LG Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 17.00 - 20.00

website: JAZZ AT THE VIC

The Amsterdam Jazz duo
16:00 - 18:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/mata-hari/">Mata Hari</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">16:00</div>

Vrij toegang

The Amsterdam Jazz duo improviseert en componeert in diverse stijlen, zoals jazz, oosterse en westerse klassieke muziek. De aanpak is onorthodox met ruimte voor spontane invallen. Zij schuwen geen enkel podium en houden van interactie met het publiek.

Bezetting
 • Kees Post
 • Piano
 • Chris Corstens
 • Sax

Locatie: Mata Hari
Oudezijds Achterburgwal 22, 1012 DM Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 16.00 - 18.00

website: Mata Hari

Carly E. & Band
22:00 - 00:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/mata-hari/">Mata Hari</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">22:00</div>

Vrij toegang

Al vanaf jonge leeftijd speelt Carly E. (Carlijn van Wijk, 1989) cello en zingt ze graag. Ze toerde tussen haar twaalfde en achttiende met onder andere het Jeugd Orkest Nederland door Europa en China. In 2012 vertrok ze voor anderhalf jaar naar Londen en van 2014 tot 2016 verbleef ze in Argentinië. Weg van huis ontdekte ze haar eigen muziek. Ze werd singer-songwriter en solo-artiest, zichzelf begeleidend op cello met loop pedaal. In 2016 bracht ze de EP Blue Funny You uit, opgenomen in Buenos Aires. Terug in Nederland trok ze de aandacht tijdens TEDx en verschillende festival optredens. Sinds 2017 heeft Carly E. haar eigen band met gitarist Richie Richman, drummer Efraim Schulz-Wackerbarth en bassiste Annick Odom.

Carly E.’s cello-idool is Yo-Yo Ma. Ze houdt van de oude jazz en soul ladies, zoals Nina Simone en Aretha Franklin. Haar grote voorbeeld is Andrew Bird. Die combinatie maakt haar muziek tot een mix van jazz en pop met een intuïtieve poëtische groove.

Op 15 juni 2018 verscheen van Carly E. het analoog opgenomen album Timeless Thoughts op vinyl. De plaat werd gepresenteerd in een uitverkocht Cinetol in Amsterdam. Na een succesvolle zomertour in 2018 heeft Carly dit jaar optredens in onder andere het Plein Theater, DeLaMar Theater, de Amstelkerk, Tapas Theater, de Roode Bioscoop en op festivals zoals Reurpop, Rollende Keukens en Red Light Jazz waar ze met haar band de closing act is.

Bezetting

 • Carly E.
 • Cello
 • Richie Richman
 • Gitaar
 • Annick Odom
 • Bas
 • Efraim Schulz-Wackerbarth
 • Drums

Locatie: Mata Hari
Oudezijds Achterburgwal 22, 1012 DM Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 22:.00 - 00.30

website: Mata Hari

Sven Schuster trio
14:00 - 17:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/nh-collection-barbizon-palace/">NH Collection Barbizon Palace</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">14:00</div>

Sven Schuster is een Duitse contrabassist en componist in de jazz. Hij is vooral actief in Nederland. Schuster begon op zijn zestiende op de contrabas. Hij studeerde aan de Hochschule für Musik und darstellende Kunst Graz, daarna aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Hij speelde in 1988 in het kwartet van Klaus Brugger, tevens was hij bassist in het trio van Berndt Luef (twee albums) en in de band van Lydia van Dam. In 1995 richtte Sven zijn kwartet Shooster op, met Anton Goudsmit, Efraim Trujillo en Victor de Boo waarmee hij drie albums maakte: Three Is a Crowd (1998), Shooster (2004) en Shooster Live (2013). Hierop staan voornamelijk eigen nummers. De band speelde onder andere in het Bimhuis en op het North Sea Jazz Festival. Verder leidt Schuster de Amstel Big Band sinds 2007. Vanaf 2003 begeleidde hij saxofonist Susanne Alt op meerdere platen. Tot eind 2016 speelde Sven in de huisband van Mijke’s Middag Live (was iedere vrijdag te horen op Radio 6), waar hij veel bekende artiesten mocht begeleiden, waaronder Gregory Porter, Olita Adams en Lalah Hathaway. Speciaal voor Red Light Jazz heeft Sven een fantastisch trio samengesteld. Het Sven Schuster Trio brengt muziek uit het Amerikaanse Songbook ten gehore.

Line Up

 • Vera Marijt
 • Piano
 • Jonny Boston
 • Sax & vocals
 • Sven Schuster
 • Double bass

Locatie: NH Collection Barbizon Palace
Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 14.00 - 17.00

website: NH Collection Barbizon Palace

RED LIGHT JAZZ DINER
18:00 - 00:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/olof%26%238217%3Bs/">OLOF’S</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">18:00</div>

Entree: €120

UITVERKOCHT

Het Red Light Jazz Diner begint al bij de entree waar gasten als VIP’s worden ontvangen en op de rode loper worden gefotografeerd alsof het een filmpremière betreft. Daarna worden de gasten door lieftallige hostesses begeleid naar een 6-persoonstafel in de sfeervolle Olofskapel (Olof’s) die is omgetoverd tot een luxe nachtclub.

Chef-kok Chris Naylor van sterrenrestaurant Vermeer heeft voor het Red Light Jazz Diner een fantastisch 3-gangen menu samengesteld, met een bijpassend wijnarrangement.

Tijdens het diner treedt het Round Midnight Orchestra op, een jazzorkest dat bestaat uit topmusici uit de Nederlandse jazzscene. Met hun nieuwe show ‘Crooners Night Club’ nemen zij het publiek mee naar de clubs van Las Vegas in de jaren ’50 van de vorige eeuw, de glorietijd van The Ratpack (Dean Martin, Frank Sinatra en Sammy Davis Jr.).

Na het diner volgt een concert van niemand minder dan Candy Dulfer met haar jazzformatie als sluitstuk van een fantastische avond.

Candy meest recente release is haar album Together, dat in 2017 uitkwam. Het album is geïnspireerd door al het goede in jazz, disco, soul, dance en r&b, maar is ook een eigentijdse interpretatie van wat er tegenwoordig in de muziek en in de wereld gebeurt. Candy laat hiermee haar veelzijdigheid zien. Het is alweer ruim 28 jaar geleden dat Candy bekendheid verwierf met haar samenwerking met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit Lily was here). Daarna was het Prince en diens aanbeveling (“When I want sax, I call Candy”) in de video "Partyman", die de jonge getalenteerde saxofonist aan zijn zijde introduceerde aan de wereld. Vele studiosessies, tv-optredens, awardshow-optredens (waaronder de Grammy Awards) en concertreizen met Prince over de hele wereld volgden, waaronder de Musicology-tour  en het gelijknamige album.

Behalve met Prince heeft Candy het geluk gehad om te werken - zowel in de studio als op het podium - met de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Van Morrison, Maceo Parker, Sheila E., Mavis Staples, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd, Chaka Khan, Aretha Franklin en vele anderen.

Ondanks deze opvallende samenwerkingen, richtte Candy zich vooral op haar solocarrière. Al op 13-jarige leeftijd begon ze een eigen band en sindsdien tourde ze de wereld over. Haar eerste soloalbum Saxuality leverde haar een Grammy Award-nominatie op. Ze verkocht wereldwijd miljoenen albums, en had verschillende nummer 1 hits in de VS.

Tussen haar vele concertreizen door, voegt Candy zich bij de Ladies of Soul die elk jaar garant staan voor uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Candy is ambassadeur voor de Nederlandse ALS Foundation.

In het najaar van 2017 bracht Candy haar langverwachte autobiografie 'Sax, Candy & Rock-'n'-Roll' uit, waarin haar verhaal vertelt - in haar eigen woorden. Geïllustreerd met tientallen zeldzame foto's. Het is een intiem en diep persoonlijk verslag van haar (concert)leven, met unieke inzichten in het leven onderweg, grappige verhalen achter de schermen over het werken met een aantal van de grootste artiesten en de inspirerende levenslessen die zij heeft opgedaan tijdens haar vele muzikale reizen over de wereld.

Candy Dulfer en haar jazzband ft. Harry Emmery treden 8 en 9 juni op tijdens het exclusieve dinerevenement op Red Light Jazz 2019.

Bezetting

 • CANDY DULFER
 • Sax, Zang
 • HARRY EMMERY
 • Bas
 • JAN VAN DUIKEREN
 • Trompet
 • CYRIL DIRECTIE
 • Drums
 • STEPHAN GEUSEBROEK
 • Toetsen

Locatie: Olof's
Zeedijk 2a, 1012 AX Amsterdam

Datum/ Tijd: Zaterdag 8 JUNI 2019 | 18.00 - 00.00

website: Olof's

Wouter Kiers Quartet ft. Natsumi Scarlett
14:30 - 17:30
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/paleis-van-de-weemoed/">Paleis van de Weemoed</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">14:30</div>

Jazz betekent van oorsprong “zeer energieke dans’. Het Wouter Kiers Quartet en de bekende Burlesque danseres Natsumi Scarlett geven aan Jazz een nieuwe dimensie: jazzmuziek in combinatie met exotische variété en dans. Een samenwerking om niet te missen.

Line Up

 • Wouter Kiers
 • Sax
 • Maarten Kruijswijk
 • Drums
 • Cajan Witmer
 • Piano
 • Hans Ruigrok
 • Bas
 • Natsumi Scarlett
 • Dans

Locatie: Paleis van de Weemoed
Oudezijds Voorburgwal 15, 1012 EH Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 14.30 - 17.30

website: Paleis van de Weemoed

Dercksen & Zoeteman
09:00 - 12:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/pancakes-amsterdam/">PANCAKES Amsterdam</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">9:00</div>

Vrij toegang

Het is aangenaam wakker worden met de jazzmuziek van het duo Dercksen & Zoeteman. Voor deze gelegenheid spelen ze relaxte en swingende jazzstandards die ook door Chet Baker zijn gespeeld.

Saxofonist Ewout Dercksen heeft al meerdere CD’s uitgebracht met verschillende bezettingen en vooral eigen composities. Momenteel speelt hij veel met zijn eigen trio The Bobs.

Gitarist Joost Zoeteman is bekend als eigentijdse jazzgitarist. Samen met pianist Hans Kwakkernaat leidde hij de band Music of Oscar Peterson waarmee ze jarenlang succesvol tourden in binnen- en buitenland. Samen met zigeuner jazzgitarist Paulus Schäfer leidt Joost thans het Paulus Schäfer-Joost Zoeteman Kwartet.

joostzoeteman.com/ facebook.com/ewout.dercksen

Locatie: PANCAKES Amsterdam
Ruyterkade 35, 1011 AA Amsterdam - STEIGER 10

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 09.00 - 12.00

website: PANCAKES Amsterdam

Alex Rossi & David Golek
17:00 - 19:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/proeflokaal-%E2%80%98t-kelkje/">Proeflokaal ‘t Kelkje</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Alex Rossi

Alexandre Rossi, geboren in 1974 in Blumenau in Zuid-Brazilië, kwam als kind al in aanraking met de mondharmonica omdat hij onderweg naar school en naar zijn oma een mondharmonicafabriek passeerde. Hij bezocht de fabriek vaak maar niemand daar leek het instrument te kunnen bespelen. Op 13-jarige leeftijd zette Alex Rossi zijn lippen voor het eerst op het koude metaal van zijn eerste eigen harmonica.

De jonge muzikant ontwikkelde een eigen techniek en gebruikte daarbij kennis die hij had vergaard uit de fabriek en praktijkkennis van het spelen van saxofoon en percussie. Vanaf 18-jarige leeftijd ervaart Alex hoe het is om te spelen op internationale jazzfestivals. Dat is een mooi uitgangspunt om een ​​ervaren professionele muzikant te worden en hij verhuist naar Texas. In zijn jonge jaren speelde Alex met grote namen uit het Blues circuit zoals Hash Brown, Smokin' Joe Kubeck, Holland K. Smith, Tutu Jones, Lucky Peterson, Texas Slim en de legendarische Sam Meyers.

Nadat terugkeerde van familiebezoek in Brazilië mocht Alex de VS niet meer in. Zodoende ontwikkelde hij zich verder in zijn geboorteland. Hij ging les geven en was ook vaak op tournee. Tijdens zijn tours in Zuid-Amerika speelde hij met muzikanten als David Honey, Boy Edwards, Phil Guy, John Primer, Jeff Healey, harmonica-speler Billy Branch en de saxofonist Joshua Redman.

In 2007 brengt Alex zijn eerste solo album uit. De cd heet Let Me In en verschijnt op het Texaanse label TopCat Records. Meer optredens en studio opnamen volgen. In 2008 pakt Alex zijn koffers voor een vertrek naar Europa. Hij komt terecht in Antwerpen waar hij van het Belgische label Blues Boulevard-Music Avenue een distributiedeal aangeboden kreeg voor zijn debuutalbum. In 2010 neemt Alex met gitarist Greg Wilson voor TopCat Records een album op getiteld Acoustic. In 2011 verschijnt het album Sessions. Het is een compilatie van verschillende sessies met blues vrienden als Greg Wilson, Fernando Noronha en Solon Fishbone. Verder leverde Alex met zijn mondharmonica een bijdrage aan de filmmuziek van The Zig Zag Kid, met Isabela Rosslini.

In 2013 bracht  Alex het album Alex Rossi Quartet plays Tom Jobim uit met gastbijdragen van onder meer Mauricio Einhorn en Ludovic Beier. In hetzelfde jaar verhuisde Alex naar Amsterdam waar hij veel optrad in Bethany’s Jazz Club. Daar deed Alex in 2014 zijn eerste optreden op het Red Light Jazz Festival. In het najaar van 2016 produceerde Alex het album Tribute to the great Toots Thielemans waarop hijzelf en 5 andere harmonicaspelers, te weten Gabriel Grossi, Grégoire Maret, Antonio Serrano, Franco Luciani en Oliver Ker Ourio een ode brengen aan de op 22 augustus 2016 overleden Toots Thielemans.

David Golek

Gitarist en componist David Golek is al jaren actief in de jazzscène en in wereldmuziekgroepen. Met een persoonlijke herkenbare stijl en muziektaal geeft David, geïnspireerd door zijn roots en ervaringen, uiting aan zijn eigen muzikale identiteit,.

David kreeg van huis uit een klassieke en jazzmuziekopvoeding mee. Na jarenlange studie van klassieke piano stapte David over naar de gitaar, die hij al gaandeweg had leren spelen. Improvisatie werd zijn ding. Naast zijn eigen projecten is David sideman bij andere formaties die moderne jazz spelen, maar ook bij etnische en wereldmuziek georiënteerde groepen. David's eigen muziek is een mengeling van al deze ervaringen, waaronder joodse en midden-oostelijke invloeden en filmmuziek.

David speelde live of op een album onder meer samen met Benny Bailey, Ravi Coltrane, Lonnie Smith, Walter Blending, Wycliff Gordon, Ron Westray, Arnie Lawrence, Philip Harper, Dale Barlow, Michael Moore, Gary Smulyan, Dick Havens, Franck Amsallem, Simin Tander, Ferdinand Povel, John Ruocco, Anthony Cox, Alex Coke, Eli degibri, Avishai Cohen, Dmitry Shapko, Nelson Latif, Ana Beck, Jimmy Omonga, Odrey Shakir en Maria Jose Ortiz.

Het album A Road Less Traveled dat David in 2014 samen met zijn groep Tiltan uitbracht, werd door Het Parool gerekend tot de beste 5 wereldmuziekplaten van dat jaar. Het album verscheen ook in de top 20 van beste releases van 2014 in alle categorieën. Ook de internationale pers was lovend.

Locatie: Proeflokaal 't Kelkje
Oudezijds Achterburgwal 164A, 1012 DW Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 9 JUNI 2019 | 17.00 - 19.00

website: Proeflokaal 't Kelkje

DEWI’S JAM
17:00 - 22:00
<div class="eventpoploc"><a href="https://redlightjazz.com/locaties/skylounge-%26%238211%3B-doubletree-by-hilton/">SkyLounge – DoubleTree by Hilton</a></div><div class="eventdatum">zondag 9 juni</div><div class="eventpoptijd">17:00</div>

Dewi's JAM is een initiatief van Dewi Pechler, die sinds 2003 actief is als professioneel zangeres, nadat zij 4e werd tijdens de allereerste editie van Idols in 2002/2003. In 2006 begon zij met het organiseren van huiskamerconcerten, waar artiesten (bekend en onbekend) hun stem konden laten horen. Dewi zorgde voor een podium om artiesten hun eigen nummers, afgewisseld met covers, aan een divers, maar muziek liefhebbend publiek te laten horen. Al snel breidde dit zich uit tot waanzinnige muzikale sessies op verschillende soorten locaties, met top muzikanten & vocalisten (bekend en onbekend) die allemaal 1 ding gemeen hadden: de liefde voor muziek. En dit is ook wat Dewi’s JAM, sessie na sessie weer overbrengt op het publiek in SkyLounge Amsterdam. De laagdrempelige, ongedwongen sfeer in combinatie met het enthousiasme van de band en artiesten zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Locatie: SkyLounge Amsterdam
Oosterdoksstraat 4, 1011 DK Amsterdam

Datum/ Tijd: Zondag 2019 JUNE 9 | 17.00 - 22.00

website: SkyLounge Amsterdam