Wynonna Stoové & Deborah Slijkhuis

Een dromerig duo die je mee nemen op een reis door Oldschool R&B, Jazzy en Soulful songs. Warme stemmen, zwoele piano sounds, smaakvolle melodieën en herkenbare liedjes maakt ze een sterk koppel.

Wynonna ontwikkelde op jonge leeftijd haar liefde voor zang. Door op te groeien met Soul en R&B muziek werd ze vastberaden haar passie te volgen. Zo heeft ze een studie Pop muziek afgerond én studeerde ze Jazz&Pop aan het Artez conservatorium in Arnhem. Zo heeft ze veel podiumervaring op kunnen doen bij locaties als Luxor Live, Zwarte Cross en verschillende festivals. Voor Hotel TwentySeven is ze ook geen vreemde, ze is namelijk al bij meerdere Sunday Sessions te gast geweest. Momenteel is ze bezig met het schrijven van haar eigen muziek.

Deborah begon op 8 jarige leeftijd met klassieke piano, jaren later zwichtte ze voor lichte muziek en heeft ze zichzelf basgitaar leren spelen. Alhoewel ze piano nooit heeft losgelaten studeert ze momenteel voor basgitaar en contrabas in Zwolle aan het conservatorium Jazz&Pop.
Daarnaast speelt ze in verschillende bands en werkt ze aan eigen muziek.

Tijdens het Red Light Jazz Festival in Bar TwentySeven zullen ze niet alleen covers maar voor het eerst ook eigen muziek ten gehore brengen.

Deel deze pagina:

Wynonna-Stoove-en-Deborah-Slijkhuis-op-het-red-Light-Jazz-2019-festival-page