UPTOWN COLLECTIVE

Uptown Collective is de perfecte mix tussen een live performance en een DJ. De combinatie van een professionele DJ en één of meerdere energieke live muzikanten brengt het beste van beide werelden bij elkaar. De DJ en live muzikanten zijn vrijwel in alle soorten muziekstijlen thuis.

Uptown Collective zal een combinatie maken van hun allround DJ Miss Brown samen met de mega soulvolle zangeres Felipa Fernandez.

Miss Brown is half Libanees en Hongaars van bloed, maar wel een in Amsterdam geboren en getogen DJ. Een dochter van twee artiesten (muzikanten, acrobaten en zangers) die de wereld hebben rondgereisd en uiteindelijk eind jaren ’70 in Amsterdam zijn gaan wonen. Ze besefte al snel dat het draaien van platen en het maken van muziek haar ding was. Dus na haar studie dropte ze letterlijk haar diploma ergens en racete ze naar een van haar optredens. Ze draait nog steeds elk weekend en maakt sinds 2000 mensen blij met haar muziek.

Felipa Fernandez is geboren op 21 februari 1986 in Amsterdam, Nederland met een ​​Deense moeder en een Mexicaanse vader. Felipa is opgegroeid in een multiculturele en internationale omgeving. Haar liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Haar vader was filmmaker en fotograaf en haar moeder schrijfster. Ze groeide op in een creatief huis waar ze al vroeg werd blootgesteld aan allerlei kunsten. Op achtjarige leeftijd ging Felipa naar een plaatselijke kindertheaterschool waar ze lessen volgde in dans, muziek en theater. Toen besefte ze dat het toneel de plaats voor haar was. Ze bleef zingen en acteren gedurende haar jeugd en na de middelbare school studeerde ze muziek in Amsterdam.

Momenteel woont en werkt Felipa als zangeres in Amsterdam. Haar werk bestaat uit zingen in verschillende bands als leadzangeres en backing-vocaliste. Ze werkt ook als een improviserende zangeres met dj’s en live muzikanten voor evenementen in het hele land, en ze geeft af en toe les in kindermuziek en zangworkshops. Ze beschouwt zichzelf voornamelijk als een singer / songwriter ze heeft altijd haar dromen en doelen nagestreefd als soloartiest.

Onder de noemer Uptown Collective voor Red Light Jazz spelen ze Loungy, Soulful maar herkenbare nummers die je zondagavond prachtig beginnen of afsluiten.

Deel deze pagina:

Uptown-Collective-op-het-Red-Light-Jazz-festival-2019-page