RAYN & LORIJN VON PIEKARTZ

Met een nieuw album Back II Business, dat later dit jaar verschijnt, stapt Rayn in de toekomst waarbij hij voetstappen achterlaat van zijn debuutalbum A creation from the soul.

Back II Business wordt wereldwijd, digitaal en fysiek, uitgebracht en bevat 10 nummers. Het is een mix van 70’s / 80’s groove en dance-muziek die worden samengesmolten tot één geheel en een ​​solide basis vormen voor een nieuw verhaal, vol emoties.

Rayn’s muziek is geïnspireerd door soul- en funklegendes, platen waar hij naar luisterde in zijn jeugd. Door deze inspiratie vond Rayn zijn groove en melodieën. Al zijn teksten zijn autobiografisch.

“Mensen zeggen dat ik old-school ben, maar ik geloof dat een album een ​​volledig verhaal is dat je alleen zult begrijpen en voelen als je vanaf het begin tot het einde naar alle nummers luistert. Vooral wanneer de kunstenaar zijn eigen kunst schrijft en creëert. Dus druk op play en geniet van de rit!”

Rayn schreef zijn eigen songteksten, produceerde, bewerkte, programmeerde en arrangeerde alle tracks, één voor één, bijgestaan ​​door een getalenteerd team. Rayn werkte met enkele van de beste internationale muzikanten in zijn netwerk, waaronder musici die meewerkten aan zijn eerste album. Een van hen is gitarist Lorijn von Piekartz, die samen met zijn broer Daniel een vaste speler is in het Bulldog Hotel en ook bekend is als de gitarist in de band van zangeres MAAN. Hij is tevens de gitarist van de band van The Voice of Holland.

Deel deze pagina:

RAYN-and-LORIJN-VON-PIEKARTZ-op-het-Red-Light-Jazz-festival-2019--artiesten