NOA LAURYN (support Ramón Valle Quintet)

Onmiskenbare groove en sterke vocalen vormen samen de essentie van Noa Lauryn’s muziek. In combinatie met stapels harmonieën en warme keys creëert Noa zo haar eigen unieke sound. Het resultaat kan het beste worden omschreven als zwoele RnB tot catchy funk met een feel good vibe en een attitude.Geboren en getogen in Amsterdam groeide Noa op als muzikantendochter. Soul en jazz werden er thuis met de paplepel ingegoten. Tijdens autoritjes ontbrak het nooit aan de muziek van d’Angelo, Earth, Wind & Fire en Marvin Gaye. Ze ging mee naar gigs van haar vader en leerde zingen van haar moeder. Dat Noa ook haar weg naar het podium zou vinden stond al vroeg vast.

Met haar eigen band trad ze in 2019 onder andere op in Cinetol, Jazzcafé Dizzy, Stathe en op het Red Light Jazz festival. In 2020 kwam haar debuut EP, Colin Street, uit samen met een videoclip voor single No Hurries. Beide kregen lovende kritieken van 3voor12, NPO2 en Dansende Beren.

Op dit moment werkt ze aan haar eerste album dat Noa in het voorjaar van 2022 wil uitbrengen. Het album zal een sterke combinatie bevatten van old school soul, jazz en hiphop en new school RnB. Samen met multi-instrumentalist Pat Stewart zal Noa daar vrijdagavond 3 september a.s. in het TOBACCO Theater alvast een en ander van ten gehore brengen.

Bezetting

  • Noa Lauryn
  • Zang
  • Pat Stewart
  • Toetsen, Bas
Noa-Lauryn-op-het-Red-Light-Jazz-festival2021