Julia Herfst

Deze 10e editie van het Red Light Jazz festival treedt zangeres Julia Herfst op in Paleis van de Weemoed, met de jonge talentvolle pianist Stijn van den Berg aan haar zijde.

Julia is de dochter van actrice, cabaretière en zangeres Jasperina de Jong (85) en cabaretier Eric Herfst (1937-1985). Ze studeerde aan de Toneel & Kleinkunstacademie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en aan de Frank Sanders Akademie en stond op het toneel in theaterproducties als ‘SKY’, ‘The Full Monty’, ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’ en recent nog in de musical ‘Falsetto’s’. Naast haar theaterwerk speelt Julia ook in verschillende televisieseries en commercials.

Julia is gezegend met een prachtige stem heeft een enorme voorliefde voor jazz. Julia vindt het dan ook een eer om tijdens de jubileumeditie van Red Light Jazz de mooiste jazz standards ten gehore te brengen.

Stijn studeerde af aan het InHolland Conservatorium in Haarlem. Hij is de vaste pianist van Maxim, de bekende pianobar aan het Leidseplein. Samen brengen zij in het sfeervolle Paleis naast jazz standards ook een aantal Franse chansons ten gehore die in een jazzy jasje zijn gestoken.

Julia betrekt graag het publiek bij haar optredens, dus wellicht ligt er een ‘gastoptreden’ voor u in het verschiet op 10 en 11 juni als u een van de optreden bijwoont in het Paleis van de Weemoed.

Bezetting

  • Julia Herfst
  • Zang
  • Stijn van den Berg
  • Piano

Deel deze pagina

10
juni 
2023
Julia Herfst
Locatie: Paleis van de Weemoed
Aanvang: 15.30
Toegang: Vrij Toegang
10
juni 
2023
Julia Herfst
Locatie: Paleis van de Weemoed
Aanvang: 20.30
Toegang: Vrij Toegang
11
juni 
2023
Julia Herfst
Locatie: Paleis van de Weemoed
Aanvang: 14.30
Toegang: Vrij toegang
Julia Herfst