DJ Miss Brown & Emy Perez

DJ Miss Brown is één van de beste allround dj’s van Nederland. Met haar vrolijke verschijning, brede kennis van muziek en gevoel voor publiek is zij de beste keuze om elk gelegenheid naar een ‘next level’ te brengen.

Met grote regelmaat staat zij samen met live muzikanten zoals een zanger(es), percussionist, saxofonist en/of trompettist op het podium.

Onder de naam DJ Miss Brown, begon ze 19 jaar geleden met oude Soul &, Hip Hop/Jazz en R&B, later met Disco, Funk, Classics, 90’s en House. Ze draait nog steeds elk weekend als resident DJ bij veel clubs, privé feesten en hotels in (o.a.) Amsterdam.

Ze produceert ook haar eigen funky tracks (binnenkort worden deze gereleased) onder haar eigen naam ‘Raphaella Brown’ door IAMM entertainment.

Emy Perez is een getalenteerde zangeres en songwriter met al heel veel liedjes op haar naam. Mede dankzij haar stage presence, talent en krachtige stem heeft zij net een contract ondertekend bij Cloud 9 Music. Kortom, ze is nu nog te bewonderen in een kleine setting voordat ze alleen de grote zalen gaat vullen.

Speciaal voor het Red Light Jazz Festival in Bar TwentySeven vormen DJ Miss Brown en Emy Perez een duo. Zij staan garant voor een ‘Soulful & Sexy’ avondje uit, tot in de kleine uurtjes.

djmissbrown.com

Deel deze pagina:

DJ-Miss-Brown-en-Emy-Perez-op-het-Red-Light-Jazz-Festival-2019