In maart van dit jaar hebben wij op last van de overheid (vanwege het coronavirus) de 7e editie het Red Light Jazz festival moeten annuleren. De eind mei geplande piano-editie van het festival vindt nu een jaar later plaats, en wel op 4, 5 en 6 juni 2021.

 

We laten coronajaar 2020 echter niet zonder Red Light Jazz voorbijgaan. In samenwerking met platenlabel Zip Records, het TOBACCO Theater en mediapartner SALTO, organiseren we op 25, 26 en 27 september ‘Red Light Jazz Live Stream Concerts @ TOBACCO. De artiesten die eind september in het TOBACCO Theater gaan optreden zijn:

  • The Preacher Men
  • Montis, Goudsmit & Directie
  • Monique Klemann & Coco Zhao.

 

Zij stonden alle drie geprogrammeerd op Red Light Jazz 2020 maar zagen, evenals vele andere artiesten, hun optreden in rook opgaan door de ingrijpende overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Versoepeling van deze maatregelen hebben het mogelijk gemaakt om, binnen de coronarichtlijnen van de overheid, concerten te organiseren voor een beperkt publiek, in dit geval voor slechts 50 personen. Het programma in het TOBACCO Theater ziet er als volgt uit.

Zaterdag 25 september

The Preacher Men (1e concert)


The Preacher Men (2e concert)

The-Preacher-Men

Foto ©Ferry-Knijn


Zaterdag 26 september

Montis, Goudsmit & Directie (1e concert)


Montis, Goudsmit & Directie (2e concert)

Montis-Goudsmit-Directie-tickets

Zaterdag 27 september

Monique Klemann & Coco Zhao

Monique-Klemann-&-Coco-Zhao

SALTO TV zendt concerten van de optredende artiesten live uit. Daarnaast zijn de concerten via live stream te volgen via de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal van Red Light Jazz. Een geruststelling voor wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen om dit live mee te maken.