Veiling schilderijen Henk Veen op Red Light Jazz

In het NH Collection Barbizon Palace Hotel wordt sinds enkele weken in het kader van het aankomende Red Light Jazz Festival een expositie gehouden van de bekende Amsterdamse kunstschilder Henk Veen. De schilderijen hebben als thema jazz, muziek en Amsterdam.

Achter de ramen van het hotel aan de Zeedijk-kant worden meer schilderijen van Henk Veen tentoongesteld. Deze kunstwerken van 80 x 100cm zullen op de feestelijke slotavond van het Red Light Jazz Festival geveild gaan worden in de Sint Olofskapel.

Onder de werken bevinden zich onder andere schilderijen die Henk samen heeft geschilderd met Wouter Hamel, Oleta Adams, Matt Bianco, DJ Maestro, Sabrina Starke en Terry Callier. De opbrengst van de veiling is bestemd voor de organisatie van de eerste jubileumeditie van Red Light Jazz als het festival in 2018 haar 5-jarig bestaan viert.

Red Light Jazz 2018 - Its-All-Part-of-the-Show-Henk-Veen