De vierde editie van hét jazzfestival van Amsterdam is in aantocht. Op 2, 3 en 4 juni brengt het Red Light Jazz Festival de jazz-cultuur van de oude binnenstad weer tot leven. Gasten uit binnen- en buitenland kunnen dan samen met de buurt genieten van fantastische muziek in bijzondere horeca- en andere markante locaties.

Het festivalthema is dit jaar de gitaar. Gitaristen als Jan Akkerman, Jack Broadbent (UK), Chris Beckers, Anton Goudsmit en Jerôme Hol geven acte de présence tijdens Red Light Jazz 2017. Daarnaast zijn er optredens van Bruut!, De Deeldeliers, Hans Dulfer en vele anderen.

Wilt u meer weten over Red Light Jazz 2017? Meldt u zich dan aan voor de perspresentatie op woensdag 12 april a.s. in het sfeervolle Paleis van de Weemoed aan de Oudezijds Voorburgwal 15, aanvang 17.00u (tot 19.00u). U kunt dan genieten van een optreden van het Wouter Kiers Quartet ft. Natsumi en special guest Hans Dulfer.

Red Light Jazz - Nieuws intro prespresentatie 2017