Nadjazzda oftewel Nadja Filtzer brengt een cross-over van old school Jazz, Latin, Braziliaans en Chansons; van soulful, theatraal tot swingend. Naast repertoire van Billy Holiday, Chet Baker, Sarah Vaughn, Elis Regina, Stevie Wonder, Judy Garland zingt Nadjazzda ook eigen Nederlandse vertalingen en songs.

Nadjazzda---Nadja-Filtzer

Sinds ’98 werkt Nadja als zangeres en all-round performer. In het Paleis van de Weemoed treedt ze op met topmuzikanten als Leo Bouwmeester of Jens Lima dos Santos – piano, Harm Wijntjes of Carlos Monteiro- bas en Olaf Keus op drums.

Nadja zong op grote podia bij SAIL 2015 & 2005 en OEROL 2005 en meerdere malen op het Bevrijdingsfestival te Amsterdam. In 2009 won ze de publieksprijs in het Concours de la Chanson –Alliance Française en wordt in de pers ‘de Piaf van de 21e eeuw’ genoemd.

Momenteel toert Nadja in Nederland en ze gaat binnenkort naar Brighton (UK) met haar muziektheatervoorstelling ‘Vive Piaf’. Tijdens het Red Light Jazz Festival zal Nadja op 3, 4 en 5 juni in Paleis van de Weemoed haar jazz-repertoire ten gehore brengen.

Tijdens het Red Light Jazz festival kunt u in Paleis van de Weemoed genieten van een heerlijk drie gangen a la carte diner of een plate du jour bestellen. Daarnaast serveert het Paleis ook heerlijke snacks.

Website: Paleis van de Weemoed