Op het Red Light Jazz festival presenteert Gigstarter op zondagavond 5 juni in Winston Kingdom, in samenwerking met Stichting Red Light Jazz, de nieuwste jazztalenten tijdens de Gigstarter Jazz Talent Night!

Gigstarter Jazz Talent Night

Kom het eerste weekend van juni naar de oude binnenstad van Amsterdam om te genieten van de fijnste jazz. Op de laatste dag van het festival vindt in Winston Kingdom in de Warmoesstraat de Gigstarter Jazz Talent Night plaats. Na de optredens van de talenten zullen de ervaren Amsterdamse bands The Jig en The Funkstamatics Winston Kingdom op zijn kop zetten met een flinke dosis funk. En dat allemaal op één avond!

Als extra krijgt de beste show van de avond een wild card voor het reguliere programma van Red Light Jazz 2017 en een kans om een album te maken bij Challenge Records.

Speciale dank aan het Jazz-Department Conservatorium van Amsterdam, Winston Kingdom en aan platenlabel Challenge Records International voor het mogelijk maken van deze speciale avond!

Er is een entree van 3 euro voor de hele avond vol jazz!