Zaterdag 4 juni as. staat SkyLounge Amsterdam weer in het teken van de Red Light Jazz RoofTop Sessions. Op grote hoogte genieten van cocktails, bites en swingende Jazz muziek.

SkyLounge

Vanaf vrijdag 3 juni kunnen Jazz liefhebbers gedurende drie dagen op verschillende locaties genieten van bekende en (nog) onbekende Jazz artiesten. Het festival is een ondernemersinitiatief welke is opgezet om Amsterdam weer op de kaart te zetten als echte Jazz-stad met een rijke traditie.

SkyLounge Amsterdam is een van de sfeervolle podium locaties tijdens het festival. Geniet vanaf 19:00 uur van swingende live muziek met prachtig uitzicht over de stad. SkyLounge Amsterdam ontvangt Verheij & Friends deze avond speciale gasten als Oscar Harris en Paul van Kessel.

Bent u deze avond niet in de mogelijkheid om deze speciale editie van de RoofTop Sessions bij te wonen? Iedere tweede vrijdag van de maand kunt u in SkyLounge Amsterdam genieten van live muziek.