Op 3, 4 en 5 juni vindt voor de derde keer in successie het Red Light Jazz festival plaats. De afgelopen edities waren zeer geslaagd, mede dankzij een fraai palet aan artiesten. Het grotendeels gratis festival speelt zich af in en rondom het wereldberoemde Red Light District van Amsterdam. Dit jaar wordt de line up gevormd door onder andere New Cool Collective ft. Mark Reilly (Matt Bianco), Candy Dulfer, Ruud Breuls, Sinas, The Preacher Men, Massada, Hans Dulfer, Verheij & Friends ft. Oscar Harris, The Jig, Nadjazzda en The Funkstamatics. Onder de optredende acts bevinden zich ook talentvolle studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens Red Light Jazz kun je genieten van jazzoptredens in cafés, theaters en andere sfeervolle locaties waar je nooit eerder bent geweest. DJAZZ.tv is mediapartner van Red Light Jazz en zal aanwezig zijn met een camerateam.

DJAZZ.tv supports Red Light Jazz 2016