Zondag 28 juni jl. is zangeres Lorrèn uitgeroepen tot ‘Radio 2 Talent’. Haar debuutsingle ‘The Game Of Love’ is vanaf die dag twee maanden lang regelmatig te horen op NPO Radio 2.

Lorrèn - Game of Love

Het nieuws werd live op de radio aan de 22-jarige zangeres medegedeeld in het programma ‘Paul!’. Presentator Paul Rabbering stelde: “We hebben met alle DJ’s hier bij Radio 2 de koppen bij elkaar gestoken en dachten ja hallo, die Lorrèn moeten we gewoon benoemen tot Radio 2 Talent. Wat een prachtig nummer heb je afgeleverd en we waren unaniem: wat een goede zangeres!”

Het nummer ‘The Game Of Love’ is in april uitgebracht door ‘Stargate Music’ en staat bol van muzikaliteit, charme en rauwe randjes met een melancholieke ondertoon. Dit alles gegoten in een soul, jazz en pop jasje in de stijl van Selah Sue, Adele, Corinne Bailey Rae en Amy Winehouse.

Op zaterdagavond 4 juli a.s. treedt Lorrèn met haar trio op in de St. Olofskapel tijdens de Red Light Jazz Clubavond, gevolgd door een concert van Gare Du Nord en daarna DJ Maestro met trompettist Rob van der Wouw. Een mooi programma waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0IlTvO8ynA4&w=853&h=480]