Ter ere van het Red Light Jazz festival heeft restaurant ANNA een swingend menu samengesteld. Eten op zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer, dat is de missie van restaurant ANNA.

restaurant ANNA | Red Light JazzOm uw Jazz avond elegant te starten begint het Red Light Jazz menu met een Krokante cilinder van tonijn tartaar, strepen wasabi roomkaas en soya dressing. Het menu vervolgt met de beruchte Truffelrisotto met gepocheerd ei en paddenstoelenschuim. Het hoofdgerecht is een gebraden lamsrack met zomerse groenten, een saus van stoofvlees en aardappel mousseline. Om uw avond zwoel af te sluiten eindigt u met een Millefeuille van chocolade met karamelsaus en „nuts of glory” ijs.

Dit spectaculaire Red Light Jazz-menu is verkrijgbaar voor de prijs van € 47,50 enkel en alleen tijdens het Red Light Jazz festival.

Restaurant ANNA | Red Light JazzNaast deze verfijnde gerechten is restaurant ANNA gevestigd op het oudste en mooiste stukje Amsterdam in twee spectaculair verbouwde monumentale panden. Zij lopen door van de Warmoesstraat tot aan het Oudekerksplein. U zit midden in ‘ de Wallen’, op de hoek van het Sint Anne kwartier. U heeft een prachtig uitzicht op het middeleeuwse kerkplein (en op ‘het leven’).

Voor meer informatie over restaurant ANNA of menu opties kunt u onze website raadplegen: www.RestaurantAnna.nl