VERHEIJ & FRIENDS ft. PAUL VAN KESSEL & HUGH KANZA

Datum/Tijd
vrijdag 2 juni 2017 van 19:30 tot 22:00

Locatie: Sky Lounge DoubleTree by Hilton

Toegangsprijs: Gratis

SkyLounge Amsterdam is evenals voorgaande jaren weer een van de podiumlocaties tijdens het Red Light Jazz Festival, dat dit jaar plaatsvindt op 2, 3 en 4 juni.

Vrijdagavond 2 juni presenteert de SkyLounge de Red Light RoofTop Sessions. Van 19:30 uur tot 22:00 uur kunt u genieten van swingende live muziek met prachtig uitzicht over de stad. SkyLounge Amsterdam presenteert dan niemand minder dan Paul van Kessel, Hugh Kanza en Verheij & Friends. Na de RoofTop Sessions neemt de DJ het over. SkyLounge Amsterdam is geopend tot 03.00 uur. Dit is een avond om niet te missen!

Hugh Kanza is een entertainer van wereldklasse. Zijn repertoire varieert van Marvin Gaye tot Usher en van Stevie Wonder, Ray Charles tot de Black Eyed Peas. Gegarandeerd de voeten van de vloer!
Hugh Kanza

Soul zanger Paul van Kessel zorgt voor de juist energie om het publiek te laten dansen. Bekend bij velen door zijn optredens in het bekende Nederlandse tv-programma ‘De Wereld Draait Door’.
Paul van Kessel

De speciale gasten worden begeleid door Verheij & Friends. Een allround band met bekende professionals uit Nederland, vakkundig geleid door Patrick Verheij, oprichter en MC. Zij switchen tijdens de RoofTop Sessions moeiteloos van soul naar funky en van rhythm ’n blues naar de laatste pophits.